Deze kampeer gadgets mogen niet ontbreken in je kampeeruitrusting

by Redactie

Het kampeerseizoen is weer van start gegaan. Dat betekent dat het kampeerhart van mening mensen onder ons harder gaat kloppen! Misschien ga je wel met de camper richting Scandinavië of met een klein opgooitentje op avontuur in Frankrijk. Hoe jouw kampeeravontuur er ook uit gaat zien, met deze kampeer gadgets kom je in ieder geval goed beslagen ten ijs.

Zakmes

Als een echte MacGyver kan een goed zakmes natuurlijk niet ontbreken in jouw kampeeruitrusting. Een zakmes is simpelweg superhandig om bij je te hebben. Vooral omdat het multi-inzetbaar is. Je kan het gebruiken als zakmes, blikopener, schroevendraaier en om tientallen andere ‘problemen’ mee op te lossen. Onze tip, kies voor een knipmes. Bij knipmessen kan je het lemmet zijdelings in en uit het heft (handvat) kleppen. Zo kan je het ook gebruiken om een brood mee te snijden bijvoorbeeld.

Percolator

Een vakantie zonder goede koffie, is geen vakantie, toch… Een absolute must is dan ook een goede percolator. Bedenk van te voren goed hoeveel koffie je dagelijks denkt te gaan drinken. Op die behoefte kan je de grootte van de percolator uitkiezen. Voor de rest heb je enkel goede gemalen koffie nodig, water en een gasbrandertje. Hmmmm…. de geur alleen al!

Servies en bestek

Als er één ding belangrijk is met het servies dat je gebruikt tijdens het kamperen, dan is het dat het tegen een stootje moet kunnen. Niet breekbaar dus. Kies bijvoorbeeld voor de echte retro camping vibe met emaille mokken en borden. En hoe zeer een glazen wijnglas ook mooi staat én lekker drinkt, raden wij toch echt aan een onbreekbare variant mee te nemen. Neem ook genoeg mee, want het is toch lullig als je met z’n tweeën telkens één setje mes en vork moet delen. Hoe ruimtebesparend je ook wilt denken…

Lees ook:  Top 3 reistrends en top 5 landen 2018

Kabels

Hoe back to basic je ook gaat kamperen, kabeltjes in allerlei vormen zijn toch wel vrij essentieel. Denk aan een campingstekker, haspel, verlengsnoer, wereldstekker, usb-laders, en ga zo maar door. Tegenwoordig heb je gelukkig heel veel inventieve gadgets die alles-in-één hebben. Dus speur vooral het internet af naar handige kampeer-kabel-oplossingen. Laatste tip: neem een mooie lichtsnoer mee, of lampjesslinger. Hang deze aan je tent en het ziet er gelukkig super knus uit!

Foto header via iStock, credits: jacoblund

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy