Bovenkleding voor mannen: deze items wil je hebben!

by Redactie

Als het op stijl aankomt, is bovenkleding een belangrijk onderdeel van de outfit van een man. Het kan je look transformeren en extra flair toevoegen aan je stijlvolle voorkomen. Of je nu op zoek bent naar een jas, blazer, sweater of vest, er zijn veel opties om uit te kiezen. In deze blog nemen we je mee door het mega-aanbod aan bovenkleding voor mannen en delen we tips over hoe je ze kunt dragen en combineren om een onderscheidende en modieuze look te creëren.

De heren polo: korte en lange mouw

De heren polo is een populair item die in iedere garderobe hoort. Je kunt een heren polo zowel formeel als informeel dragen. Als je de polo op een pantalon draagt, creëer je een formele look die je bijvoorbeeld naar kantoor zou kunnen dragen. Je kunt het echter ook op een spijkerbroek dragen, op die manier creëer je een informele look. De heren polo lange mouw is ideaal voor de wat koudere dagen.

Een veelzijdige blazer

Een blazer is een prachtig item dat je look direct een stijlvolle boost geeft. Kies voor een goed passende blazer in een klassieke kleur zoals navy, grijs of zwart. Combineer hem met een wit overhemd en chino’s voor een formele uitstraling. Of draag hem met een T-shirt en jeans voor een meer casual look. Experimenteer met verschillende stoffen en patronen, zoals linnen of ruitjes, om je outfit en bovenkleding iets extra’s te geven.

De comfortabele sweater

Een goede sweater is niet alleen warm en comfortabel, maar kan ook een fashion statement zijn. Kies voor een kwalitatieve sweater in een kleur die goed past bij je garderobe, zoals grijs, navy of bordeauxrood. Draag hem op een spijkerbroek voor een casual en relaxte look, of combineer hem met een chino en een blazer voor een meer geklede uitstraling. Rol de mouwen op voor een nonchalante look. Bij de heren truien sale zit vast een exemplaar waar jij blij van wordt.

Lees ook:  HEMA ♥ shirts voor Pride Amsterdam

Het trendy bomberjack

Een bomberjack is een geweldig item om een trendy en urban touch aan je outfit toe te voegen. Kies voor een bomberjack in een opvallende kleur of met interessante details zoals patches of een contrasterende voering. Combineer het met een effen T-shirt, jeans en sneakers voor een coole en eigentijdse look. Dit jack is perfect voor informele gelegenheden en geeft je outfit direct een edgy uitstraling.

Het klassieke denimjack

Dit is een echte klassieker! Een denimjack is een tijdloos stuk dat nooit uit de mode raakt. Het is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden gedragen. Combineer het met een wit T-shirt en chino’s voor een casual en relaxte look of draag het over een hoodie met jeans voor een stoerdere uitstraling. Experimenteer met verschillende wassingen en pasvormen om een denimjack te vinden dat bij jouw stijl past.

Foto header via iStock, credits: LightFieldStudios

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy