7 x AirBnB-parels op de Waddeneilanden 

by Jill Buitenhuis

Ga je deze zomer niet op vakantie maar heb je wel zin om er even een weekend of een kleine midweek tussenuit te gaan? De Waddeneilanden zijn een heel goede uitvalbasis voor een mini-vakantie in eigen land. Uitgerekte stranden, ongerepte duinlandschappen en veel plek om helemaal tot rust te komen. Wij zetten de 10 mooiste AirBnB-parels op de Waddeneilanden voor je op een rijtje.

Strandlopertje

Dit knusse en gezellige vakantiehuisje vind je op Terschelling, heel dichtbij het strand. Alles is hier aanwezig voor het fijne eilandgevoel. De locatie is centraal waardoor je vanuit deze plek het eiland goed kunt ontdekken.

Duinhuis

Midden in de duinen en vlakbij het dorp Ballum vind je dit moderne duinhuis met geweldig uitzicht. Overal waar je kijkt zie je natuur. Echt een plek om helemaal tot rust te komen, je telefoon uit te zetten en jezelf op te laden. Hier krijg je de volledige Ameland-experience!

Op de boerderij

Wakker worden met uitzicht over de polder van Terschelling? Verblijf in een van de safaritenten op boerderijcamping Overal wat. Deze camping ligt in het dorpje Hoorn, aan de oostzijde van het eiland. Hier ’s ochtends je kopje koffie drinken is al een hele beleving op zich. Geniet hier van een prachtige zonsopgang en de koeien die buiten aan het grazen zijn.

Luxe pur sang

Houd je van luxe, het strand en mooi uitzicht? Dan is dit jouw plek op Ameland. Er is een ligbad, een prachtig groot terras en binnen 250 meter sta je op het strand.

Lees ook:  Sportief (met het gezin) overnachten doe je in Hotel HUP in Mierlo

Vliebiza

Het Ibiza van Nederland! Op Vlieland heb je heel veel fijne plekken om te overnachten. Deze plek was toch wel een van onze favorieten: midden in de natuur vind je deze knusse camping waar je een nog knussere tent huurt. Een perfecte plek om samen met een goede vriendin of met je lief een weekendje te genieten.

Midden in het bos

In het Texels Dennenbos vind je dit idyllische boshuisje, perfect voor de natuurliefhebber. Het is er stil en het huisje is van alle gemakken voorzien. Ook een heel leuke plek om met kinderen naar toe te gaan.

Extra tip: Friesland

Tijdens het doorspitten van Airbnb kom je soms een parel tegen waar je meteen verliefd op wordt. Dat hadden wij bij deze geweldige tent dichtbij het grootste meer van Friesland. Geen Airbnb op de Waddeneilanden, maar wel érg dichtbij en veel te mooi om niet te tippen. Zie je jezelf hier al overnachten? Wij wel!

Foto header via iStock, credits: Sara Winter

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy