Zo ben je het stijlvolst deze zomer – Dé modetrends voor heren 2023

by Redactie

De zomerse temperaturen zijn volop aanwezig de afgelopen weken. En dan staat de hele zomer ons nog op te wachten. Grootste vraag; what to wear, wat zijn dé modetrends voor heren 2023? Liefst niet zo veel op echt warme dagen. Maar als het kan natuurlijk wel lekker stijlvol en ‘on trend’. Wat de trends van aankomende zomer zijn? Wij geven een overzichtje van de modetrends voor heren 2023.

Felle kleuren

Colourblocking it is deze zomer. Durf the shinen en trek de meest kleurrijke outfits uit de kast. Een paar essentials in kleding zijn: een gekleurde pantalon en multicolour shirtjes. Natuurlijk kan je ook kiezen voor één gekleurd item dat de aandacht trekt en de rest rustig houden. Combineer bijvoorbeeld met mooie cameltinten en je zomerse look is helemaal compleet. Tropische cocktail in je hand en jouw zomerdag kan niet meer stuk…

Cowboy look

Stoer en met een rauw randje, dat is deze Western trend. De ‘Texan way of fashion’ is hartstikke hot aankomend seizoen. Natuurlijk horen daar comboylaarzen en het geblokte cowboyhemd bij, maar dan wel in een modern jasje. Suède accenten, studs en een hoed mogen ook niet ontbreken. Ook hier geldt; durf je all the way te gaan, vooral doen. Wil je de cowboylook meer genuanceerd tot uiting brengen, combineer dan een goede western blouse met een mooie jeans van Twinlife.

Cargo

De cargotrend is misschien wel de grootste trend van het afgelopen jaar en ook aankomend seizoen is ie veelgezien. Een super praktische trend ook nog eens, want zakken all over the place om al je ‘gear’ in op te kunnen bergen! Stoer, laidback en street zijn wel de hoofdkenmerken van de cargo look. In combinatie met de colourblocking stijl is het helemaal een must-wear-this-summer outfit.

Lees ook:  Kek kite jack

Biker look

Meest kenmerkende van deze look? Het materiaal; leer. Een goed racejack of een mooi zittende leren broek met beschermende plek. Het kan en mag allemaal in de biker look. Misschien niet de meest comfortabele outfit op een snoeihete dag, maar zeker wel op een afgekoelde zomeravond. Dat je geen motorrijder hoeft te zijn om een biker look te ‘rocken’, bewijst deze trend wel.

Foto header via iStock, credits: Deagreez

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy