Waan je op een tropisch eiland met deze spiced rum

by Redactie

Hoewel de temperaturen hier momenteel ook redelijk de pan uit stijgen, is een tropisch eiland toch wel next level zomer…. Lekkerste aan een tropische avond? Of die nu ver weg is, of gewoon in je achtertuin? Een goede, koude cocktail. Met de nieuwe BACARDÍ Caribbean Spiced rum zit je hoe dan ook goed.

Vakantie in een cocktailglas

Deze zomer kan je genieten van de fruitige, zoete, zinderende cocktail met een volle, rijke en toch subtiele smaak. De nieuwe spiced rum bevat namelijk de meest verleidelijke smaken uit het Caraïbische gebied. Denk romige specerijen, ananas, kokoswater én het unieke zoetje van de kokosbloesem. En nice; je kan het mixen met allerlei andere lekkere drankjes!

Of je nu zin hebt in een Caribbean Colada, of de warme zomeravond het liefst tegemoet gaat met een elegante Coco Daiquiri aan je zijde: voeg een scheutje BACARDÍ Caribbean Spiced rum aan je cocktail toe en laat je meevoeren naar een paradijselijk eiland in de zonnige Caraïben. Je kan de BACARDÍ Caribbean Spiced rum ook gebruiken om een twist te geven aan de immer lekkere rum & cola. Maar gewoon puur nippen aan een glas van deze rum kan natuurlijk ook.

We geven alvast één recept met de BACARDÍ Caribbean Spiced rum prijs:

Caribbean Colada

RECEPT

  • 50 ml        BACARDÍ Caribbean Spiced
  • 50 ml        Ananassap
  • 25 ml        Kokosroom Coco Real
  • 5 ml         Kaneelsiroop

Garnering:       Twee ananasbladeren, kokosrasp en een snufje kaneel

METHODE

Lees ook:  Zo houd je het plezier én de levendigheid in je liefdesleven

Voeg alle ingrediënten toe aan een shaker met ijsblokjes. Schud gedurende 10 seconden. Schenk over crushed ijs en garneer met ananasbladeren, kokosrasp en een snufje kaneel. Geniet ervan!

BACARDÍ Caribbean Spiced (700ML) is gebotteld met 40% ABV en is vanaf nu verkrijgbaar bij Gall&Gall voor een richtprijs van € 26,99*

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy