Een Koreaans ontbijt met Spot de Robothond én de nieuwe Hyundai KONA ‘on the side’

by Imke Walenberg

Nooit geweten dat mijn uitspraak van het Koreaanse merk Hyundai, eigenlijk nooit helemaal goed is geweest. De juiste manier is namelijk “Hyan-Dae”. Andere nice to know hierbij is dat dit staat voor ‘modern times’. Moderne tijden, en dat die tijden bij het bedrijf volop aanwezig zijn, bleek wel bij het bijzondere Koreaanse ontbijt waar we van mochten genieten afgelopen week. Op een wel heel speciale plek: in de werkgarage van het hoofdkantoor van Hyundai in Nederland. We werden daar onder andere bijgepraat over de meest moderne noviteiten op het gebied van elektrisch vervoer. Bovenal werd de nieuwe Hyundai KONA aan ons geïntroduceerd. Dit alles onder ‘toeziend’ oog van Spot de robothond….

Onder het genot van een Koreaans omeletje en de welbekende Kimchi hoorden we alles over de nieuwe KONA. We kwamen te weten dat de compacte SUV in verschillende versies op de markt komt: electric (volledig elektrisch), hybrid (hybride-elektrisch), mild-hybrid (mild hybride) en als sportieve N Line. Allen voorzien van de nieuwste technologieën.

Koreaans ontbijten

Futuristische look

En wat opviel; het voorkomen van de KONA is nog wel weer een stukje dynamischer. Futuristisch te noemen en ze zetten ook echt in op lifestyle, waarbij de passagiersstoelen bijvoorbeeld in een ultieme relaxstand kunnen worden gezet. De KONA Electric zou ook een mooi actieradius bieden, zo’n 484 kilometer. Dat klinkt ons goed in de oren! De aanpak van Hyundai bij de lancering van de KONA weerspiegelt daarnaast de versnelde elektrificatiestrategie van Hyundai.

Een Koreaans ontbijt met Spot de Robothond én de nieuwe Hyundai KONA 'on the side'

Natuurlijk hebben we alleen nog maar een first glimpse kunnen ervaren van de Hyundai KONA tijdens het Koreaans ontbijt. Maar deze eerst flirt smaakt naar het ook echt ervaren. De review van onze rijervaring zal hopelijk dan ook niet lang op zich laten wachten…

Lees ook:  Hoe je jouw (mannen)huid soepel en jong houdt

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy