Alle reden voor een feestje: 160 Years of Italian Taste

by Imke

Het bekende drankje Italiaanse drankje MARTINI viert dit jaar ‘160 Years of Italian Taste’. Met de wereldwijde celebration neemt het merk fans mee in de wereld van MARTINI, en die wordt groots aangepakt. Van een star studded terrazza feest in Milaan, tot een ‘Aperitivo in the Sky’ winactie in Nederland. Een feestje zoals alleen Italianen dat kunnen geven…

Aperitivo cultuur

Opgericht in 1863 door Alessandro Martini en Luigi Rossi, heeft MARTINI zijn stempel gedrukt op de Italiaanse aperitivo cultuur. Voor het merk draait het niet alleen om een lekker drankje, maar om la dolce vita en het Italiaanse samenzijn. Samenkomen doe je om van elkaars gezelschap te genieten. Over de hele wereld wordt dan ook 160 Years of Italian Taste gevierd.

Terrazza

Back in the day in 1958, organiseerde MARTINI op ludieke wijze de opening van de MARTINI Terrazza in het hart van Milaan: een stijlvolle rooftopbar met de perfecte aperitivo setting. Martini’s Terrazza ontpopte zich al snel tot een hotspot van de Italiaanse cultuur en een bestemming voor grote mode- en filmsterren. Door de jaren heen werkte MARTINI samen met de ‘who’s who’ van de rode loper, waaronder Gwyneth Paltrow, George Clooney en Charlize Theron. Dit jaar viert wordt dit verleden opnieuw gevierd met een feest in – natuurlijk – de beroemde Terrazza van Milaan in juli, met live muziek van Mia Moretti en gasten waaronder Chiara Ferragni.

Win een unieke ‘Aperitivo in the Sky’

In Nederland trapt MARTINI zijn 160 years af met de ‘Aperitivo in the Sky’ winactie, om quality time met vrienden en/of familie letterlijk onvergetelijk te maken. Via deze actie maken fans en friends kans op een once in a lifetime aperitivo in een luchtballon. Tickets voor deze ervaring kunnen worden gewonnen via www.martini.com. De actie loopt van 1 juni tot 31 juli 2023 en winnaars worden maandelijks en uiterlijk 15 augustus bekendgemaakt.

Lees ook:  Stylish én comfy thuiswerken: de beste joggingbroeken voor mannen

Alvast in de festive spirit komen? Hieronder vind je de lekkerste recepten al momento.

Non-Alcoholic Floreale Spritz 

75 ml MARTINI Floreale
25 ml appelsap
10 ml bruisend water
IJsblokjes
Citroenschijf

Vul een wijn- of ballonglas met ijs. Schenk de Martini Non-alcoholic Floreale en het appelsap in het glas. Schenk er vervolgens bruisend water bij. Even roeren en garneer met een schijfje citroen.

Non-Alcoholic Vibrante Spritz 

75 ml MARTINI Vibrante
25 ml grapefruitsap
10 ml bruisend water
IJsblokjes
Grapefruitschijf

Vul een wijn- of ballonglas met ijsblokjes. Schenk de MARTINI alcoholvrije Vibrante en grapefruitsap in het glas. Schenk er vervolgens bruisend water bij. Even roeren en garneer met een grapefruitschijf.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy