4 x stoere kinderschoenen trends van aankomend seizoen

by Redactie

Niet alleen de ‘grote mensen’ lopen graag in de schoenentrends van dit moment, ook de mini-varianten van ons. Ook op kinderschoenen gebied is er elk seizoen heel veel nieuws te bekennen. Zo ook aankomend zomer seizoen. Wat opvalt is dat de kids trends helemaal niet zo ver van de volwassenen trends afstaan. Helemaal leuk als je een beetje into ‘twinning’ bent met jouw kleine. Wij zetten de leukste vier kinderschoenen trends alvast voor je op een rij.

Boots

Niet alleen volwassenen dragen ook gewoon laarzen in de zomer, ook voor de kids is dit hartstikke tof. Comboy-style laarzen onder een korte broek of rokje en je rockt het schoolplein. En leuk; ze mogen extra kleurrijk zijn. Multicolour varianten zijn dé laarzen van dit moment. Dus denk echt aan kleuren als geel, rood, blauw en paars. Alles kan! Voor de écht warme dagen, boven de 30 graden, misschien niet het beste schoeisel. Maar bij de wat minder zwoele dagen zijn kinder boots helemaal ‘on trend’.

Overigens zijn zomerse regenlaarzen ook een absolute must om aan te schaffen voor je kind. Met de Hollandse zomers weet je het immers maar nooit!

Chunky sneaker

Waarschijnlijk hadden we 10 jaar geleden nog niet van chunky sneakers gehoord. Hoe anders is het nu. Hoe meer chunky, the better. Ook voor kids. Lekker robuust en stoer, maar wel weer in leuke felle kleurtjes. En zelfs veel pasteltinten zien we. Het model van de chunky sneaker zorgt er daarnaast voor dat de voeten van je kind een goed en stevig voetbed hebben. Kortom: ideale kinderschoenen om een zomer lang op rond te rennen en heel veel outdoor fun te beleven.

Lees ook:  Van tropical chique tot classic nude, dit zijn dé modetrends van deze zomer

Unisex schoenen

Een trend die we meer en meer zien de afgelopen jaren, de unisex schoen. Genderneutrale schoenen, waarbij geen etiket wordt opgeplakt. Wij moedigen het aan! En het leuke is dat daardoor het assortiment om uit te kiezen voor je kind alleen maar groter is geworden. Van sandalen tot aan sneakers en laarzen, allemaal zomerse leuke kinderschoenen die hartstikke unisex zijn.

Vlechtwerk

Natuurlijk mogen de open kinderschoenen niet ontbreken in dit lijstje van zomerschoenen. Naast de sandalen die we elke zomer wel terugzien, zien we veel open exemplaren met een mooi vlechtwerk. Het speelse effect van het vlechtwerk geeft de schoen een vrolijke uitstraling. Helemaal in een leren variant, met een klein beetje een retro vibe, loopt je kind in dit type sandalen te shinen op de camping.

Foto header via iStock, credits: lzf

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy