Turning houses into homes: met deze lifestyle gadgets in huis ben je van alle gemakken voorzien

by Redactie

Nice fact: meer dan twee derde van de Nederlanders heeft een Airfryer in huis. Dat is echt een immens aantal Airfryers! Er wordt dus wat afgebakken in de Nederlandse huishoudens. Andere fact is dat heel veel van deze mensen de slimme bakoven van Philips alleen gebruiken voor het bakken van frietjes. Terwijl je er juist heel veel andere dingen ook in kan klaar maken. Iets wat heel veel mensen ook weer niet weten, zo blijkt. Tijd voor een slimme, gezonde bak- en kook-revolutie. Op het Versuni (de domestic appliance tak van Philips) event mochten we kennis maken met allerlei vernieuwende lifestyle producten, waaronder de nieuwste Airfryer. Onder de noemer ‘turning houses into homes’ dompelden we ons onder in een wereld van fijne gadgets. Onze highlights:

Airfryer Combi 7000 Series XXL

Met een airfryer bereidt je het eten door middel van circulatie van hete lucht. Waar het eerste model in 2010 nog vrij eenvoudig was, kun je met het nieuwste model, de Combi 7000 Series XXL helemaal culinair aan de slag. Er zit onder andere een voedselthermometer bij en met automatische kookprogramma’s kan je een hele maaltijd in één keer klaar maken. Dus wil je verschillende groentes klaar maken tegelijkertijd, maar met verschillende bereidingstijden, dan kan dat dus. Je kan alles in één keer in de Combi doen en het programma zorgt er dan automatisch voor dat alles op de juiste gaarheid eruit komt. Leuk is daarnaast dat je de Airfryer kan connecten met de NutriU connect app. In deze app kan je een stapsgewijze begeleiding en receptideeën krijgen op basis van je persoonlijke voorkeuren. Je kan de bereiding via de app in de gaten houden. En met de voedselthermometer kan je zelfs in de gaten houden of je biefstukje medium, rare of well done is…

Turning houses into homes: met deze lifestyle gadgets in huis ben je van alle gemakken voorzien

Demonstratie van de Philips Chef

Flip & Juice blender

Waar we best wel van onder de indruk waren was de demonstratie van de nieuwe Philips Flip & Juice-blender. Een high-speed blender met sapmodule. Met deze blender dan je zowel fruit als groenten blenden en kan je je te maken drankje zo instellen dat het een structuur krijgt die is aangepast aan de voorkeuren van jouzelf en je huisgenoten. Dus als je liever een super zachte smoothie wilt of een heldere of troebele sap, dat kan allemaal. Handig is dat het reinigen ook niet zo’n rotklus is bij deze blender. Je kan de snelle reinigingsfunctie activeren met een kleine hoeveelheid water en afwasmiddel, waarna de reiniging in slechts 2 minuten wordt voltooid.

Lees ook:  3 redenen om voor een telefoonabonnement met toestel te kiezen

Flip & Juice

Wet & Dry stofzuiger

Dé droom van ieder (gezins)huishouden; een stofzuiger die zuigt en dweilt tegelijkertijd. Met de AquaTrio kan je je vloer echt super schoon maken. Door een constante toevoer van schoon water en 2 microvezelborstels die op hoge snelheid roteren wordt je vloer alleen met schoon water gereinigd. In het reservoir kan je vervolgens zien hoeveel viezigheid je hebt ‘opgeslurpt’. Enne, daar schrik je best van! De AquaTrio kan je ook nog veranderen in een kruimeldief. Fijn voor de eeuwige kruimels onder de eettafel.

Ook klaar voor ‘turning your house into a home’? Struin dan vooral eens door de website van Versuni. Is het al Kerst?

De NutriU app

De NutriU app

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy