5 x de lekkerste food-hotspots op Mallorca

by Jill Buitenhuis

Een paradijs op aarde waar je binnen twee uur vliegen bent, je geniet van eindeloze zwoele zomeravonden, prachtige natuur hebt en niet te vergeten: heel veel tapas en kannen sangria kan bestellen. Dit is Mallorca. We hebben in de loop der jaren meerdere keren een bezoekje aan dit eiland gebracht en de lekkerste hotspots verzameld! Dit zijn onze vijf favorieten. ¡Disfrute de su comida! 

Il Paradiso

Een mediterraans paradijs waar je geniet van verschillende Europese invloeden die op één plek samenkomen: Il Paradiso. Een plek die je hoe dan ook een keer moet bezoeken als je op Mallorca bent. Er hangt een geweldige relaxte en romantische sfeer, je hebt hier prachtig uitzicht op de oceaan en je geniet van heerlijk eten. Kortom, echt een aanrader om naar toe te gaan.

Bellaverde

Op zoek naar een plek waar je ook genoeg vegetarische, veganistische en biologische opties hebt? Breng dan een bezoek aan restaurant Bellaverde. Wanneer je hier aankomt beland je in een oase van rust. Vervolgens word je verrast door de combinaties van smaken, terwijl je op een romantische plek onder een vijgenboom zit. Wat wil je nog meer wanneer je op Mallorca bent? 

Tim’s bar

Een plek aan de water waar nagedacht wordt over ieder detail. Neem plaats bij Tim’s bar en geniet van een prachtige sunset terwijl je je favoriete drankje drinkt. Er wordt hier ook vaak live muziek gedraaid, dat maakt de avond echt helemaal compleet. Vanaf thuis alvast de sfeer proeven? Er is zelfs een live camera, waardoor je alvast geniet van de voorpret wanneer je gepland hebt om naar Tim’s bar te gaan! 

Lees ook:  Travel Guide: Malta, ontdek het onontdekte en beyond

Rikito

Deze lunchspot bevindt zich in hartje Palma. Een cosy Italiaans restaurant waar je naar toe moet als je een echte caprese- en burrata-lover bent. De plek straalt veel warmte uit en zoals overal op Mallorca hangt hier ook een romantische vibe. Een heerlijke plek om even te ontsnappen aan de warme middagzon en lekker bij te komen. 

Vinostrum

Wanneer er veel Spanjaarden op het terras zitten weet je dat je hier écht lekker kunt eten. Vinostrum is zo’n plek waar de Spanjaarden zelf graag naartoe gaan om te genieten van lekkere wijnen en plankjes vol machego, fuet en patatas bravas. Toe aan een lekkere borrel? Ga dan hier naar toe. 

Ben je op zoek naar meer Mallorca-inspiratie? We struinden op dit prachtige account: @palmademallorcaguide. Geweldige tips voor slow travel en het leven op Mallorca. 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy