Tip: bezoek de Open Boerderijdagen in mei! 

by Redactie

Het leven op de boerderij, iets wat ikzelf vroeger altijd wel een magisch iets vond. De hele dag buiten zijn, omringt door natuur en dieren, eten van wat je zelf verbouwd… Maar natuurlijk is het vooral ook heel hard werken. Om iedereen kans te geven kennis te maken met het boerenleven, organiseert Campina nu alweer voor de 16e keer de Campina Open Boerderijdagen op vrijdag 19 en maandag 29 mei.

Tijdens die boerderijdagen zijn zo’n 75 boerderijen door heel Nederland geopend voor publiek. Aan de hand van allerlei speelse en educatieve activiteiten laten boeren zien waar producten vandaan komen en hoe ze met hun bedrijf bijdragen aan een duurzame toekomst. Denk bijvoorbeeld aan een boerderijrondleiding, windmolen vouwen, blind proeven, schminken en boerderijbingo.

Tip: bezoek de Open Boerderijdagen in mei!

De deelnemende boeren vertellen op de twee dagen in mei meer over het reilen en zeilen op de boerderij en wat zij doen op het gebied van duurzaamheid. Nice to know: de Campina-boeren spannen zich in voor biodiversiteit op en rondom het erf, bijvoorbeeld door de aanleg van kruidenrijk grasland. Ook worden alle Campina-producten geproduceerd met groene stroom die is opgewekt op het boerenerf.

Deelnemende boerderijen

De deelnemende boerderijen zijn op vrijdag 19 mei (de dag na Hemelvaartsdag) en maandag 29 mei (Tweede Pinksterdag) open van 10.00 uur tot 16.00 uur, toegang is gratis. Kijk voor meer informatie en alle deelnemende boerderijen op www.campina.nl/boerderijdagen.

Lees ook:  Dag van de Duurzaamheid

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy