Geen cacao-waste deze Pasen dankzij Tony’s Chocolonely X Kumasi! (+ winactie)

by Redactie

Het is bijna Pasen, dat betekent ook weer (heel veel) chocolade paaseitjes eten! Nice to know: na Pasen hebben we met z’n allen gemiddeld zo’n 47 paaseitjes per persoon gegeten. Nou, goed nieuws…. wij mogen 3x een limited edition box van Tony’s Chocolonely en Kumasi weggeven.

Restafval cacaoboon

Kumasi, what? Kumasi is een drankje gemaakt van het ‘restafval’ van de cacaoboon. We weten namelijk allemaal dat chocolade gemaakt wordt van cacaobonen. Wat we vaak echter niet weten, is dat er om die cacaobonen een wit sappig vruchtvlees zit dat al eeuwenlang de grond in stroomt. Hartstikke zonde natuurlijk. Dat dacht ook Kumasi, dat nu frisdranken maakt van het sap dat normaal gesproken verspild wordt. Op die manier kijgen al 250 boeren 20 tot 30 procent extra inkomen per kilo cacao.

Winnen maar!

Tony’s Chocolononely heeft nu de handen met Kumasi en daarom mogen wij 3 limited edition boxen met 47 paaseitjes van Tony’s en 3 Kumasi’s weggeven. Wil je ook kans maken? Ga dan snel naar ons Instagram account voor de actievoorwaarden!

Geen cacao-waste deze Pasen dankzij Tony Chocolonely X Kumasi! (+ winactie

Foto header via iStock, credits: LightFieldStudios

Lees ook:  Alle bijzondere uitjes op een rij: zo maak je van Vaderdag een dag om nooit te vergeten

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy