Geen cacao-waste deze Pasen dankzij Tony Chocolonely X Kumasi! (+ winactie

Geen cacao-waste deze Pasen dankzij Tony’s Chocolonely X Kumasi! (+ winactie)

Het is bijna Pasen, dat betekent ook weer (heel veel) chocolade paaseitjes eten! Nice to know: na Pasen hebben we met z’n allen gemiddeld zo’n 47 paaseitjes per persoon gegeten. Nou, goed nieuws…. wij mogen 3x een limited edition box van Tony’s Chocolonely en Kumasi weggeven.

Restafval cacaoboon

Kumasi, what? Kumasi is een drankje gemaakt van het ‘restafval’ van de cacaoboon. We weten namelijk allemaal dat chocolade gemaakt wordt van cacaobonen. Wat we vaak echter niet weten, is dat er om die cacaobonen een wit sappig vruchtvlees zit dat al eeuwenlang de grond in stroomt. Hartstikke zonde natuurlijk. Dat dacht ook Kumasi, dat nu frisdranken maakt van het sap dat normaal gesproken verspild wordt. Op die manier kijgen al 250 boeren 20 tot 30 procent extra inkomen per kilo cacao.

Winnen maar!

Tony’s Chocolononely heeft nu de handen met Kumasi en daarom mogen wij 3 limited edition boxen met 47 paaseitjes van Tony’s en 3 Kumasi’s weggeven. Wil je ook kans maken? Ga dan snel naar ons Instagram account voor de actievoorwaarden!

Geen cacao-waste deze Pasen dankzij Tony Chocolonely X Kumasi! (+ winactie

Foto header via iStock, credits: LightFieldStudios

Lees ook:  The Butcher Social Club

0 comments on “Geen cacao-waste deze Pasen dankzij Tony’s Chocolonely X Kumasi! (+ winactie)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *