Dit zijn dé evenementen om naar uit te kijken (en je agenda voor vrij te houden)

by Emma

Heb jij je dit jaar toevallig voorgenomen om er meer op uit te gaan? Wie weet ben je wel op zoek naar iets nieuws, iets extra bijzonders of een goed excuus om een evenement bij te wonen waar je stiekem al langer naar uitkijkt. Gelukkig zijn er genoeg opties. Hier een paar van de leukste evenementen de komende maanden. En: wacht vooral niet te lang met het halen van tickets.

Concert op de Amstel

Niets sluit Bevrijdingsdag zo feestelijk af als het concert aan de Amstel op 5 mei in Amsterdam. Miljoenen mensen komen samen voor de Nederlandse bevrijding, en doet dat in dit geval onder begeleiding van bekende muzikanten – van bands tot DJs – en heel wat verschillende genres. Dit maakt het een perfect uitje met vrienden, want er is voor ieder wel wat.

Cirque du Soleil’s OVO

Het meest indrukwekkende circus van de wereld komt in september naar Nederland, deze keer met shows in zowel Amsterdam als Rotterdam. En met wel een héél bijzonder thema: de wereld van insecten! Daarbij vinden de getalenteerde acrobaten hun inspiratie bij springende krekels en hypnotiserende spinnen. En ook de kostuums doet de verbeelding prikkelen. Een perfect evenement om nu al naar uit te kijken, met plezier voor het hele gezin. (Bonus: je kan nu al je kaarten bestellen)

Dit zijn dé evenementen om naar uit te kijken (en je agenda voor vrij te houden)

Masquerade Ball

Laat je aankomende november onderdompelen in een mysterieuze, betoverende en uiterst extravagante wereld op het Grand Masquerade Ball in Utrecht. Denk aan outfits geïnspireerd op de roaring 20s, een gemaskerd bal á la Venetië en bekende DJs en live muzikanten voor een avond om nooit te vergeten. En dat allemaal achter een anoniem masker.

Lees ook:  Het (ver)kopen van je woning in deze corona tijden

Amsterdam Ballet Festival

Wie denkt aan een festival zal misschien niet zo gauw denken aan tutu’s en balletschoenen. Maar bij het Amsterdamse Ballet Festival zal je ze tegenkomen in overdaad. Met geweldige dansen, oogverblindende optredens en prachtige lichtprojecties is het al gauw een romantisch uitje. Goed, het is pas in december, maar het is het wachten waard.

Foto header via iStock, credits: VTT Studio

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy