Al van hybride eetgewoontes gehoord? Wij leggen het uit én geven recept tips!

by Redactie

In mijn koelkast heb ik ‘normale’ halfvolle drinks en yoghurt staan, maar als ik in een koffiebarretje cappuccino bestel dan hoor ik mezelf meer dan de helft van de tijd een variant met soja drink bestellen… Herkenbaar? Dan kan je jezelf ook scharen onder de zogenaamde ‘mensen met hybride eetgewoontes. Oftewel je varieert met zuivel en plantaardige producten. En maar liefst 43 procent van de mensen met jou (en mij dus). Campina haakt in op deze trend en heeft recent een aantal plantaardige drinks op de markt gebracht. Met als doel? Precies, variëren in wat we hierboven schetsen.

Plantaardige drinks

De nieuwe plantaardige drinks van Campina bevatten allemaal calcium, en de vitamines B2, B12 en D. Daarnaast is de Campina sojadrink rijk aan eiwit en is aan de Campina haverdrink erwten eiwit toegevoegd. Alles dus om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Ook is er een barista variant zodat je een goede cappuccino of latte kan bereiden. De schuim moet immers wel lekker lobbig zijn…. Wij werden uitgedaagd om met de nieuwe varianten onze eigen ontbijt twist te maken. Zodat je extra gezond en creatief de dag kan starten.

Recept #1 Heavenly Oat Smoothie

  • Haverdrink
  • 2 groene kiwi’s
  • 1 eetlepel matchapoeder
  • 4 tot 5 grote aardbeien
  • wat gember (naar eigen smaak)

Gooi 2 gesneden kiwi’s, de aardbeien en de gember in een blender. Goed mixen en schenk er dan 1 glas haverdrink bij en de matchapoeder. Nogmaals goed mixen en klaar is je good-to-go-smoothie.

Al van hybride eetgewoontes gehoord? Wij leggen het uit én geven recept tips!

Recept #2 Berry Good Smoothie

  • Sojadrink
  • 1 Banaan
  • Handvol dadels (ontpit)
  • Flinke lepel (verse) bosbessenjam
Lees ook:  Polar Ignite, je ideale trainingsmaatje

Mix de banaan met de bosbessenjam en de dadels tot een zacht geheel. Voeg vervolgens een glas van de sojadrink toe en mix tot de gewenste dikte. Op deze smoothie kan je de eerste uren in de ochtend zeker goed doorkomen.

Al van hybride eetgewoontes gehoord? Wij leggen het uit én geven recept tips!

Benieuwd geworden naar de drinks? De plantaardige drinks van Campina zijn vanaf nu verkrijgbaar de meeste supermarkten. Ze zijn te vinden in het schap met houdbare dranken.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy