Ready for the summer? Onze musthave zomer outfits op een rij!

Ready for the summer? Onze musthave zomer outfits op een rij!


We mogen weer dromen, dromen van een heerlijke zomer. Het voorjaar is namelijk aangebroken en dat maakt dat die zalige warme dagen nu toch echt dichterbij gaan komen. En daar horen natuurlijk ook weer fijne zomer outfits bij. En nee, je hoeft zeker niet alles nieuw aan te schaffen, maar de volgende trends zijn te leuk om aan voorbij te gaan.

Swimwear

We beginnen bij het belangrijkste, dat is je zwemoutfit. Niet? Een frisse plons maken in de zee of het zwembad doe je toch het liefst in een mooi zittend zwempak. Zowel voor degene die vooral willen flaneren over het strand, als voor hen die graag actief willen bewegen in hun outfit is er wat wils deze zomer. Zo zien we bij de mannen de korte zwembroek veel voorbij komen. Ideaal als je wilt beachvolleyballen en ook als je gebronsde benen wilt kweken. Qua patronen kan het niet wild genoeg. Alles kan en mag.

Bij de vrouwen zien we qua zomer outfits dat het badpak nog meer haar opmars aan het maken is. Inclusief uitsnedes op allerlei plekken (moet je wel comfortabel mee zijn natuurlijk). Ook badpakken met cups en retroprintjes gaan we veel zien deze zomer. Is de zomerse dag aan het afkoelen? Dan is het tijd om een strandjurkje aan te doen. Gelukkig zijn strandjurkjes niet heel erg onderhevig aan trends, dus die kan je vaak langer dan één seizoen door dragen. Toch zien we ook hier een opvallende trend en wel het strandjurkje met een asymmetrische lijn (zoals bij Lascana). Zowel in een midi- als lange variant.

Lees ook:  Wax Bar Challenge voor zomerproof benen

Daywear

Voor de zomerse look overdag signaleren we ook een aantal opvallende trends. Zo is de cargobroek weer helemaal terug van weg geweest. We kennen deze broek eigenlijk vooral uit de zeroes, maar hij is dus terug. Deze keer in varianten met wijde broekspijpen, maar ook de rechte modellen zien we terugkeren. En zowel bij de mannen als de vrouwen is het een item die je in je zomerse garderobe moet hebben hangen.

Denim is een andere trend wanneer je het hebt over zomer outfits. En dan met name ‘double denim’. Steek je dus helemaal in indigo kleuren en maak een denim statement. Lijkt je dat wat te heftig, dan is het tegenovergestelde van deze trend wellicht meer iets voor jou. Dat betreft namelijk zwieren en zwaaien. Lichte, doorschijnende stoffen, waar je het zeker niet ‘too hot’ in gaat hebben. Ook mannen kunnen gaan voor deze trend. Bijvoorbeeld voor luchtige, linnen blousjes. Perfect in combinatie met de eerdergenoemde cargobroek!

Foto header via iStock, credits: m-imagephotography

0 comments on “Ready for the summer? Onze musthave zomer outfits op een rij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *