De mooiste Airbnb-parels op de Spaanse Balearen 

by Jill Buitenhuis

Het is tijd om af te tellen naar zomerse dagen vol zonnestralen, gezelligheid en met je voetjes in het zand cocktails drinken op het strand! En waar kun je dit beter doen dan op de Balearen… Ibiza en Mallorca zijn ook dit jaar weer echt de hotspots om naar toe te gaan wanneer je wil genieten van het ultieme eiland-gevoel. De plekken op de wereld waar alles net wat meer easy-going is, je vele stranden binnen handbereik hebt en je helemaal tot rust kan komen. Wij verzamelden de mooiste Airbnb-parels voor je op Ibiza en Mallorca oftewel de Spaanse Balearen. Boeken maar!

Charmant landhuis – Ibiza

Deze plek voor vier personen is precies waar je naar op zoek bent als je lekker met vrienden op Ibiza wil vertoeven. Een eigen zwembad, ruime kamers en een hele fijne buitenplaats waar je tot laat kunt borrelen! Deze finca bevindt zich op een centrale plek op het eiland, op vijftien minuten rijden van Ibiza-stad. Dat biedt de uitgelezen kans op ’s avonds lekker de stad in te gaan en een bezoekje te brengen aan bijvoorbeeld Dalt Villa. Een must-visit wanneer je op Ibiza bent!

Casa Astoria – Mallorca

In één woord, wauw. Weer zo’n parel die echt niet mag ontbreken in deze lijst. Op vijf minuten lopen vanaf deze villa vind je een natuurlijke stenen ingang naar de zee. Binnen tien minuten rijden ben je bij Cala Pi, een heel gezellig strand. Bekijk de foto’s om zelf te zien waarom je hier nu een vakantie naar wil boeken.

Lees ook:  Dubai wordt dé vakantiebestemming van 2019

Can Puvil – Ibiza

Wanneer je met 5 vriendinnen op vakantie gaat, is dit huis er een waar je wil verblijven. Wederom met een prachtig zwembad, omringd door veel groen en dichtbij Cova Santa. Een heel goed restaurant waar je regelmatig geniet van de tofste feesten zoals onder andere WooMoon. Deze finca is dus een goede uitvalbasis om vanuit hier het hele eiland te ontdekken en op zoek te gaan naar de mooiste plekken.

Droomvilla – Mallorca

Ga je met een groep vrienden op vakantie of juist met een stel met kinderen? Dan is deze villa perfect voor jou! Echt een prachtige plek om met meerdere mensen te vertoeven. Het huis is geschikt voor 10 gasten en heeft 5 slaapkamers. Het ligt dichtbij het strand en beschikt over een eigen zwembad mét ligbedden.

Villa Delfin – Menorca

We sluiten de rij af met een verborgen plek, dat nog niet super toeristisch is.. Menorca! Ook onderdeel van de Spaanse Balearen. Wanneer je naar Menorca gaat is dit huis een hele fijne plek om te verblijven. Want zeg nou zelf… dit is alles wat je nodig hebt. Het is wel aan te raden om een auto te huren, om je gemakkelijk te verplaatsen over het eiland. Dit geldt overigens ook voor de andere eilanden.

Foto header via iStock, credits: Perszing1982

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy