Valentijnsdag-tips: cadeautjes die voor verbinding zorgen 

by Jill Buitenhuis

14 februari staat bijna voor de deur, de dag dat we de liefde vieren. De liefde vieren kan op veel verschillende manieren. Wij vonden het dit jaar leuk om stil te staan bij de verbinding die de liefde brengt en cadeautjes te verzamelen die de verbinding in relaties stimuleren. Of het nu gaat om de relatie met je partner, een goede vriend of vriendin, we verzamelden cadeautjes die je aan verschillende belangrijke mensen in je leven kunt geven. Dus verras iemand die je lief hebt met een van deze cadeautjes die voor verbinding zorgen en geniet van de fijne gesprekken en liefde!

DIEPR

Een kaartspel, verdeeld over drie levels: diep, dieper, diepst. De vragen op de kaartjes zorgen voor diepere gesprekken en diepere connecties met de mensen met wie je het spel speelt. Het brengt jullie dichterbij elkaar. Er zijn verschillende edities van dit spel: tafelen, most likely, daten en relatie. Geniet van de verbinding die dit spel brengt.

Het battle boek

Hét cadeauboek voor koppels of vriendengroepen die wel houden van een uitdaging of spelletje. Speel samen de leukste battles en leer elkaar nog beter kennen. Een perfect cadeau voor Valentijnsdag voor zowel een goede vriend als je lief, waarbij verbinding centraal staat en je samen nieuwe herinneringen gaat maken.

Tegoedbonnen

Dit cadeau is niet alleen creatief en persoonlijk, het zorgt ook voor veel verbinding. Neem ruim de tijd om dit cadeau te maken, want het is geen afraffel-cadeau. Bedenk allereerst aan wie je dit cadeau wil geven. Denk dan goed na over dingen die je graag met deze persoon zou doen. Bijvoorbeeld een mooie wandeling maken in een natuurgebied in Nederland of een stedentrip met de trein maken. Verzamel alle ervaringen die je samen met deze persoon op wil doen en schrijf ze op zelfgemaakte tegoedbonnen. De ontvanger mag bijvoorbeeld iedere maand een bon kiezen, zodat jullie iedere maand een nieuwe herinnering maken samen.

Lees ook:  Hoe je je sociale leven weer oppakt post-pandemie

Een ervaring rijker

Wat zorgt nou voor meer verbinding dan samen herinneringen maken en ervaringen delen. Verras iemand die je liefhebt daarom met een ervaring die jullie allebei nog nooit beleefd hebben. Volg bijvoorbeeld een cursus van de Wim Hof-methode en duik in een ijsbad.  Zo leer je niet alleen jezelf op een andere manier kennen, maar ook elkaar. Klets samen na over de ervaring die jullie rijker zijn en jullie zijn weer helemaal verbonden met jezelf en elkaar!

Foto header via iStock, credits: YakobchukOlena

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy