5 x spa’s door het hele land voor ultieme ontspanning

by Jill Buitenhuis

Wanneer het einde van het jaar nadert, gaat ons lichaam ook in een soort rust-stand. Ook al moeten we door. We vertellen onszelf dat het nog maar een paar weekjes zijn, totdat we even een weekje of zelfs maar een paar dagen vrij hebben. Daarna stap je gewoon weer in de sneltrein en voor je het weet ben je opgebrand. Daarom is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en wel de rustmomenten te nemen die je verdient, zodat je eind december niet helemaal op bent. We zochten de fijnste spa’s voor je op, die je helpen om helemaal tot rust te komen en je weer kracht geven voor de rest van het jaar.

Thermen Bussloo

In Bussloo vind je een van de meest exclusieve wellness resorts van Nederland. Je vindt hier onder meer verschillende baden, rustruimtes, fijne restaurants en natuurlijk sauna’s. Een hele fijne plek om samen of lekker alleen naar toe te gaan. Deze plek gaat je heel goed doen.

Spa One Oosterhout

In Oosterhout ben je aan het goede adres voor ultieme ontspanning en mogelijkheden aan massages en behandelingen. Van gezichtsbehandelingen tot hot & cold stone massages en van Tibetan Sound Massage tot een pedicure. Het kan hier allemaal. Ken je de Indian head-massage al? Dit is een uit India afkomstige massage die zorgt voor een totale ontspanning van je hoofd, nek en schouders. Deze massage bevordert nachtrust en zorgt voor stressreductie. Ideaal voor als je weer even op adem wil komen en je merkt dat je vast zit in je hoofd en lichaam.

Lees ook:  5 x tips om jezelf online (beter) op de kaart te zetten

Thermen Beerendonck

Dichtbij Nijmegen geeft deze spa je het gevoel in een andere wereld te zijn. Door de Marrakech-vibe die hier hangt, kom je meteen helemaal tot rust. Voel je dat je aan je max zit dit jaar en heb je behoefte om tot rust te komen, zodat je creativiteit daarna weer kan stromen? Dan is dit ook de plek voor jou om jezelf die me-time te geven.

Spa Puur Tilburg

In het zuiden vind je Spa Puur. Een plek waar rust centraal staat. Neem een kijkje tussen de rituelen – denk aan een klankschaal ritueel – die je hier kunt boeken, om je dagje bij Spa Puur compleet te maken. Extra tip? Spa Puur verkoopt ook cadeaubonnen, die je onder de boom kunt leggen voor iemand in jouw omgeving die wel een rustdagje verdiend.

Thermen Barendrecht

Een dagje naar thermen Barendrecht is een volledig verzorgd dagje uit, waarbij je nergens over na hoeft te denken. De luxe straalt er vanaf. Zo kun je aanschuiven aan de Teppanyaki. De chef bereidt hier live vis-, vlees- en vegetarische gerechten op sterrenniveau. Wel wat duurder zoals je misschien al verwacht, maar ook een dagje om nergens over na te denken en maximaal te chillen.

Foto header via iStock, credits: dragana991

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy