5 x dé Airbnb-parels voor een wintersportvakantie in Oostenrijk

by Jill Buitenhuis

De koude, donkere maanden brengen voor veel mensen ook veel gezelligheid met zich mee. Het is de tijd om op wintersport te gaan! Heerlijk vroeg op de piste, de hele dag skiën of snowboarden, om vervolgens door naar de après-ski te rollen. Na al het sporten, eten en drinken is het natuurlijk heerlijk om in een fijn verblijf terug te komen en te rusten. Daarom zochten we de fijnste, meest winterse en gezelligste accommodaties van Oostenrijk voor je uit. Viel Spass tijdens je droom wintersportvakantie!

Alpenloft

Dit plekje is er een voor op je bucketlist: deze Alpenloft ligt midden in het skigebied Hochzilletal op 1800 meter. Wanneer je de deur uitstapt, heb je 91 kilometer aan pistes tot je beschikking. Voor zowel beginners als gevorderde wintersporters is er wat wils. Je hebt hier adembenemend uitzicht en brengt je wintersportvakantie zelfs ’s nachts door in de bergen.

Chalet Hohentauern

Een grote chalet voor acht personen. Ideaal dus wanneer je met het hele gezin, of met vrienden op skivakantie gaat. De chalet is voorzien van een bubbelbad en een infraroodsauna, waardoor je na het skiën en snowboarden maximaal kunt ontspannen en geniet van de rust. Goed nieuws voor de liefhebbers van echte Kaiserbrötchen… je begint de dag met verse broodjes, aangezien de bakker op loopafstand te vinden is. Dat maakt de Oostenrijkste wintersport ervaring helemaal compleet.

Chalet Koralple

Dit prachtige Oostenrijkste huis beschikt over een grote wellnessruimte met bad. Het huis heeft prachtig uitzicht op de bergen van Oostenrijk. Direct vanuit je chalet maak je heerlijke wandelingen en ben je zo op de piste. De perfecte basis voor een wintersportvakantie in Oostenrijk.

Lees ook:  Travel Guide: Bangkok, Van Savelberg tot Streetfood

Zell am See

Dit huisje bevindt zich in het populaire wintersportgebied Zell am See. Een exclusieve chalet, met een uniek uitzicht op de gletsjers. Hoe bijzonder op wakker te worden met uitzicht op gletsjers? Ook dit huis is weer voorzien van een eigen sauna. Het huisje is daarnaast van alle gemakken voorzien en er is een laadpunt voor je elektrische auto. Ook erg fijn.

Altaussee

Dit huis kunnen we gerust een sprookje noemen. Wanneer je de foto’s zien ben je verkocht. Vooral in de avond is het een heel sfeervolle plek. Heel fijn dus wanneer je terugkomt na het skiën of snowboarden. Binnen vijf minuten rijden ben je in het skigebied Loser. Het huis heeft een open haard, wat voor nog meer knusheid zorgt. De chalet is geschikt voor zes personen.

Foto header via iStock, credits: bluejayphoto

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy