10 x Instagram accounts voor een flinke portie inspiratie in 2023

by Jill Buitenhuis

Instagram. Een platform waar je af en toe helemaal gek wordt van alle advertenties die je om je oren vliegen, maar waar je ook heel veel fijns kunt vinden zoals verbinding met anderen en inspiratie. We hebben het platform voor je doorgespit, zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen. Ben je toe aan een flinke dosis nieuwe inzichten, inspiratie en tips? Lees vooral verder, want we trappen af met een fijne lijst vol inspirerende, leuke en interessante Instagram accounts.

Tibor Olgers

Businesscoach Tibor is iemand die geen blad voor de mond neemt. Hij deelt wat hij ziet, brengt nieuwe inzichten en deelt praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Hij deelt inzichten over onder meer ondernemerschap, zijn eigen kijk op de wereld en mannelijke en vrouwelijke energie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tibor (@tibor.nl)

@tibor.nl

Jay Shetty

Met meer dan 12 miljoen volgers is Jay een begrip op Instagram. Hij is schrijver, spreker en deelt veel content waar je echt wat aan hebt of van leert. Praktisch, duidelijk en vooral lekker kort, waardoor je snel veel nuttige informatie tot je neemt.

@jayshetty

Johan Fretz

Journalist Johan Fretz is iemand die je anders laat nadenken over actualiteiten die er spelen. Met zijn scherpe pen weet hij je te raken. Wanneer je hem volgt is het echt een feestje wanneer hij weer wat post. Geen onzin, maar rake woorden.

@johanfretz 

Kaj Gorgels

Je kent Kaj misschien al wel als presentator van Temptation Island, door zijn deelname aan de televisieprogramma’s Special Forces en Expeditie Robinson of van zijn podcast Geuze & Gorgels samen met Monica Geuze. Hij deelt veel over sport en mindset, maar blijft ook nog steeds veel humor delen met zijn video’s.

Lees ook:  De comeback van de melkboer!

@kajstypetjes

Erik Scherder

Prof. dr. Erik Scherder leert je alles wat je wil weten over het brein. Je hoeft geen dikke pillen te lezen om meer informatie over je brein te vergaren wanneer je hem volgt. Hij legt in korte video’s veel uit en weet precies hoe hij je aandacht kan trekken.

@erikscherder

Joel Beukers

De fitnesskoning van Nederland voor je dagelijkse portie fitnessinspiratie en motivatie. Hoe meer content je voorbij ziet komen, hoe meer je gemotiveerd raakt om zelf ook weer lekker de sportschool in te duiken. Ook fijn om te volgen voor nieuwe oefeningen.

@joelbeukers

Dai Carter

Bekend van Kamp van Koningsbrugge en zijn boek ‘Nu of Nooit’. Dai deelt over zijn lessen die hij leerde bij de Korps Commando Troepen en hoe je die kunt omzetten naar het dagelijks leven.

@daicarter

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dai Carter (@dai.carter)

Jordan Peterson

Dr. Jordan B. Peterson is schrijver en psycholoog. Ook heeft hij een podcast genaamd: The Jordan B. Peterson Podcast. Door middel van interviews en lezingen legt hij uit hoe individuen en cultuur worden gevormd door waarden, muziek, religie en meer. Hij geeft je nieuwe perspectieven en een moderne kijk op persoonlijkheid, creativiteit en competentie.

@jordan.b.peterson

Andrew Huberman

Hij is professor op Stanford University en echt een verrijking om te volgen op Instagram. Van dagelijkse tips tot haarfijn uitgelegd wat voor invloed social media op je brein heeft. En van work-out tips tot hoe je nieuwe talen het beste leert. Je leert veel wanneer je deze wetenschapper volgt op Instagram.

Lees ook:  5 x met deze kerstcadeaus zit je altijd goed

@hubermanlab

Richard de Leth

Dokter in de Geneeskunde Richard de Leth kwam er tijdens zijn studie achter dat zijn passie voor gezondheidszorg niet paste bij de ‘ziektezorg’. Vanaf daar startte zijn avontuur en op Instagram deelt hij alles wat hij leerde en nog steeds leert, om samen voor zijn missie te strijden: 1 miljoen mensen motiveren om te kiezen voor een gezonde leefstijl. Een goed account dus om te volgen zo aan het begin van het nieuwe jaar.

@richarddeleth

Foto header via iStock, credits: GOCMEN

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy