Zo maak je van jouw kerstdiner een ‘Joie de Vivre’ moment samen met Grey Goose Martini

by Redactie

Hoe organiseer je het perfecte etentje thuis met de feestdagen? Althans, hoe vind je de ideale (Grey Goose) cocktail, hoe maak je een echte Kerst ambiance aan tafel én hoe stel je een heerlijk menu samen… Oftewel; hoe creëer je een Joie de Vivre setting? Momenten die ertoe doen, momenten die je voor altijd zal onthouden… Leer hier hoe je dat perfecte etentje organiseert, vind de juiste cocktail voor elke gelegenheid en meer.

Inspiratie vanuit Grey Goose

Het Franse wodka merk Grey Goose is het resultaat van een vastberadenheid om een wodka te creëren die anders is dan alle andere. In de Grey Goose fles komt de essentie van de beste ingrediënten uit Frankrijk tot uiting. Denk aan zachte wintertarwe uit Picardië en omstreken plus zuiver bronwater uit Gensac in de Cognacstreek. Grey Goose Wodka heeft een zachte smaak en veelzijdigheid die zich goed leent om op verschillende momenten te kunnen drinken. Van stijlvol diner, tot een levendige zondagse brunch, tot een intiem cocktail moment, en nog veel meer. Grey Goose cocktails kunnen dan ook niet ontbreken tijdens jouw kerstdiner.

Zo maak je van jouw kerstdiner een ‘Joie de Vivre’ moment samen met Grey Goose Martini

Zo maak je vanuit huis je eigen cocktails

Hoewel tijdloos, is de typische martini-ervaring uitgebreid met ontelbare smaken. Een goede Martini cocktail heeft echter wel een veelzijdigheid en zachte smaak vodka van de hoogste kwaliteit nodig. De Grey Goose Dry Martini cocktail is dan ook een must tijdens je diner. En natuurlijk sluit je de avond af met een heerlijke Espresso Martini, gegarandeerd succes! Zelf maken? Wij geven hier de recepten prijs:

Lees ook:  Het wielerseizoen is weer van start: belangrijke etappes in April!

Espresso Martini

Ingrediënten

50 ml Grey Goose vodka
30 ml
20 ml koffielikeur
Snufje zout
3 koffiebonen
Ijsblokjes

Bereidingswijze

Vul een cocktailshaker met ijsblokjes. Schenk de Grey Goose vodka, en koffielikeur erbij. Shake goed en zeef in een martini cocktailglas. Garneer met drie koffiebonen.

Dry Martini

Ingrediënten

50 ml Grey Goose vodka
10 ml MARTINI Extra Dry Vermouth
Scheutje Oranje Bitter
Schijfje citroen
Ijsblokjes

Bereidingswijze

Vul een cocktailshaker met ijsblokjes. Schenk de Grey Goose vodka, vermouth en bitters erbij. Roer goed en zeef in een gekoeld martini cocktailglas. Garneer met een schijfje citroen.

Zo maak je van jouw kerstdiner een ‘Joie de Vivre’ moment samen met Grey Goose Martini

Espresso Martini proeven in de nieuwste hotspot van amsterdam

In de nieuwste hotspot van Amsterdam Restaurant Nela, kan je de beste Grey Goose cocktails drinken met je familie/vrienden tijdens de feestdagen. Dit restaurant heeft voor Grey Goose een twist van de originele Espresso Martini bestellen namelijk de Roasted Espresso Grey Goose Martini. In Nela kan je ook heerlijke foodpairing gerechten eten die perfect gaan met genoemde drankjes. Bijvoorbeeld runder ribeye tartaar met langoustines, babyprei en mosterddressing. Of wat dacht je van Chileense zeebaars met extra vierge olijfolie en zeezout. Yum!

Verbinding zoeken

Het mooie is dat samen eten en drinken mensen doet verbinden. Ondanks dat sommige mensen ook zeker zullen opkijken tegen een maand als december, kan het opzoeken van die verbinding juist voor warmte en positiviteit zorgen. En daarbij…  in een wereld die drukker is dan ooit, inspireert Grey Goose ons om een moment te nemen, contact te maken met vrienden en op te stappen naar natuurlijke smaakvolle momenten. Enjoy!

Lees ook:  De leukste kerstcadeautjes voor alle vaders 

Geniet, maar drink met mate. Bezoek www.DRINKiQ.com, voor informatie, initiatieven en manieren om best practices te delen.

NIX onder 18: Geen 18? Geen alcohol.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy