The Table of Ocho; een recap van de Ultimate Dinner Party

The Table of Ocho; een recap van de Ultimate Dinner Party

Begin deze maand schreven we al over The Table of Ocho. Gecreëerd door BACARDÍ in samenwerking met chef London Loy. Een inspiratie platform dat volledig in het teken staat van een thuisdiner met 8 (ocho) vrienden. Op 14 december vond een heus Table of Ocho dinner party plaats. Een feestelijke diner dat plaatsvond op een intieme setting op een geheime locatie in Amsterdam. De gasten werden meegenomen op een culinaire reis, inclusief legendarische BACARDÍ rum cocktails en Caribische gerechten door chef London Loy.

London Loy

Alles rondom het getal 8

The Table of Ocho staat dus letterlijk en figuurlijk volledig in het teken van Bacardí Ocho. Denk achtvormige tafels voor 8. 8 groepen vrienden, modern feestelijke gerechten, een wel heel bijzondere pianobar, en natuurlijk BACARDÍ Ocho in overvloed. Maar niet alleen de rum stond deze avond centraal. Ook de warme geest van de traditionele Bacardí familie wordt gevierd. Oftewel; samen feestelijk dineren onder het genot van goed eten, nog betere cocktails en Caraïbische beats. Een avond waarop kennissen veranderen in vrienden en vrienden familie worden.

The Table of Ocho; een recap van de Ultimate Dinner Party

Het leven vieren

Tijdens The Table of Ocho wanen gasten zich voor een avond in de tropische Caraïben, het thuis van de Bacardí familie. Caribische gerechten* bereid door chef London Loy, sensuele cocktails met Bacardí Ocho rum, een soulful optreden van muzikant Irene Hin, en alle bijzondere vrienden en gasten die met elkaar proosten. Door de fusion van bovengenoemd werd de iconische vibe van de extravagante diners van de Bacardí familie weer tot leven gebracht. The Table of Ocho is een ode aan de BACARDÍ spirit: het gevoel van samenkomen, genieten en het leven vieren.

Lees ook:  Hoe je het beste koffiezetapparaat koopt

The Table of Ocho; een recap van de Ultimate Dinner Party

Wil je dit zelfde gevoel thuis ervaren? Dan kan je The Table of Ocho sfeer natuurlijk ook thuis ‘namaken’. Ga daarvoor naar het inspiratieplatform en laat je onderdompelen in de Caraïbische kerstsferen.

* Wat dacht je van een gerecht als rode mul ceviche, salsa roja en gebakken papaya gecombineerd met een Pieces of 8 cocktail (want, hé, wie zegt dat je wijn moet trekken bij een kerstdiner…). 

Bacardi

Foto credits: Jelle Draper

0 comments on “The Table of Ocho; een recap van de Ultimate Dinner Party

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *