Net single? Zo maak je het leuk voor jezelf

by Redactie

Als je dit artikel hebt aangeklikt, ben je waarschijnlijk (recentelijk) uit een relatie gestapt. Dat is voor veel mensen een pittige periode. Juist daarom is het belangrijk dat je jezelf de tijd geeft om volledig te herstellen. Toch kun je dingen doen waardoor je makkelijker kunt dealen met deze grote verandering. In dit artikel lees jij drie dingen die je kunt doen om op een leuke manier het single leven in te stappen.  

Doe leuke dingen met vrienden

Wanneer je relatie net verbroken is, kan het zo zijn dat het voelt alsof je in het diepe valt. Daarom is het belangrijk dat je voldoende afleiding zoekt. Dit is het perfecte moment om extra veel tijd met je vrienden te spenderen. Het kan zo zijn dat je bepaalde vrienden of vriendinnen een tijd niet meer hebt gezien. Dit is hét moment om die mensen weer een bezoekje te brengen. Misschien heb je daar op het moment totaal geen zin in. Toch is het een leuke manier om jezelf weer een beetje uit het diepe te slepen. Je kunt natuurlijk ook leuke dingen doen met de vrienden die je regelmatig ziet. Het is vooral belangrijk dat je jezelf omgeeft met mensen die je dierbaar zijn.

Probeer eens iets verfrissends in de slaapkamer

Als je net single bent geworden, heeft dit waarschijnlijk ook een impact op je seksleven. Tot de tijd dat je niet toe bent aan een andere bedpartner, kan het erg saai zijn. Gelukkig zijn er veel manieren om het – voor én met – jezelf leuk te maken. Een seksspeeltje kan een goede manier zijn om veel plezier met jezelf te hebben. Een sextoy bestellen is voor veel mensen een spannend idee. Gelukkig weten shops dat de drempel hoog ligt. Als je ervoor kiest om een pakketje te bestellen, wordt deze veilig en discreet bij jou afgeleverd. Op deze manier neem je de tijd om te herontdekken wat je fijn vindt en waar je minder warm van wordt. Onthoud dat het helemaal niet gek is om interesse te hebben in seks. 

Lees ook:  Fit & gezond: alles over artrose

Neem de tijd voor jezelf

Nu je weer single bent, kun je een nieuw hoofdstuk openen. Dit is het moment waarop je de beste versie van jezelf kunt worden. Hoewel het pijn doet om een geliefde te verliezen, kan het ook heel bevrijdend voelen dat je geen rekening meer hoeft te houden met je partner. Juist daarom kun je echt aan jezelf gaan werken. Misschien ben je tegen dingen aangelopen tijdens de relatie en heb je het gevoel dat je aan jezelf moet werken om te voorkomen dat dit weer gebeurt. Er zijn talloze (luister)boeken die jou kunnen ondersteunen bij het worden van de beste versie van jezelf. Doe wat onderzoek en begin vandaag nog!

Foto header via iStock, credits: jacoblund

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy