Gespot: de grootste foute kersttruien winkel van Nederland!

by Redactie

Zeg je Kerst, dan zeg je ook foute kersttruien. Nou die foute kersttrui ligt dichter bij dan ooit. Want Amazon.nl opent vandaag online de grootste online foute kersttruien winkel van Nederland. Oftewel honderden verschillende foute kersttruien waaronder een limited edition foute kersttrui van Dries Roelvink . Je kan je hart dus ophalen aan foute truien. En met de ‘Internationale Foute Kersttruien Dag’ (Ugly Christmas Jumper Day) op 16 december in aantocht, wordt de vraag naar foute kersttruien steeds groter.

Foute Kersttruien Dag

In samenwerking met Dries Roelvink is er een limited edition kersttrui ontwikkeld om de unieke kersttruienwinkel extra glans te geven*. Iedereen kan nu op 16 december, tijdens Foute Kersttruien Dag, of welk moment dan ook, goed voor de dag kan komen met de leukste of meest verrassende kersttrui. In de kersttruienwinkel is een brede selectie van leuke, grappige of hysterische kersttruien te vinden, met truien van sneeuwpop tot rendier en zelfs met ledverlichting.

Gespot: de grootste foute kersttruien winkel van Nederland!

Omdat Amazon ook een toename zag in de vraag naar kersttruien, is vanuit daar het idee ontstaan om alle truien te bundelen. Zodoende kunnen ze bezoekers inspireren met de grootste kersttruiencollectie van zowel lokale als internationale ondernemers. Welke kies jij?…

* De gehele opbrengst van deze trui zal worden verdubbeld door Amazon, en geschonken worden aan het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

Foto credits: Iris Ooms / Presstigieux

Lees ook:  2021 swimwear trends voor het hele gezin: colour-block, minimalistisch dierenprint en streepjes

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy