De nieuwe, herbruikbare thermosfles van Dopper als ideaal duurzaam kerstcadeau (en wij geven er 3 weg!)

by Redactie

Steeds meer mensen hebben geen zin om eten en spullen te verspillen. De Nederlandse social enterprise, Dopper,  droomt ook van een ‘groene’ kerst. En roept daarom mensen op om deze feestdagen voor een duurzaam cadeau te kiezen. En wel de Dopper Insulated. De thermosfles van Dopper houdt je drankje 9 uur warm; ideaal voor het warm houden van je drankje tijdens koude winterwandelingen, tijdens ijzige ochtendfiles. Of gewoon voor luie zondagen op de bank.

Compensatieprogramma’s

Sinds januari 2022 is Dopper een zogenaamd Certified Carbon Neutral bedrijf. Wat betekent dat ze hun CO2-uitstoot zo veel als momenteel mogelijk is hebben verminderd. Daarnaast investeren ze in compensatieprogramma’s op lange termijn die de aarde helpen onze  resterende uitstoot te absorberen.

Tappunten op Google Maps

Op pad met een lege Dopper Insulated (of een andere  herbruikbare waterfles)? Dankzij Dopper zijn bijna 2.500 openbare watertappunten in  Nederland gemakkelijk te vinden op Google Maps. Tappunten in heel Europa zullen volgen. Kortom; in plaats van een dure, vervuilende wegwerpwaterfles kopen, kun je je fles  bijvullen en uit de kraan drinken. Win-win.

Reserveonderdelen

Omdat Dopper losse reserveonderdelen verkoopt, hoef je niet  onnodig een hele fles te vervangen. Heb je een vervangende dop, beker of flesbody  nodig, dan kan je die gewoon online bestellen.

De nieuwe, herbruikbare thermosfles van Dopper als ideaal duurzaam kerstcadeau (en wij geven er 3 weg!)

In de zomer ook handig

Ook na de koude wintermaanden kun je je Dopper Insulated gebruiken. Want naast 9 uur  warm, houdt de Insulated je drankjes ook 24 uur koud. Dus denk aan hete stranddagen, hot yoga  classes en broeierige festivals.

De herbruikbare thermosfles is duurzaam geproduceerd, ontworpen om jarenlang mee te gaan, en verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. En mooi: we mogen drie exemplaren weggeven! Ga voor de wedstrijd-voorwaarden naar onze Instagram pagina.

Lees ook:  Een plantenzoeker die plant en klant met elkaar matcht!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy