3 x de leukste (en meest rustgevende) plekken in Nederland om Oud en Nieuw door te brengen

by Redactie

Nog geen plannen voor de jaarwisseling? En misschien wel de behoefte om eens niet thuis te zijn met Oud en Nieuw, maar ook niet naar een druk feest te gaan? Lees dan snel verder, want in dit artikel tippen wij de 5 fijnste plekken in Nederland om een feestelijke, maar rustige jaarwisseling te vieren. Kleine getaways om het nieuwe jaar in te luiden….

Landelijk Oud en Nieuw in Gelderland

De provincie Gelderland is niet alleen mooi centraal gelegen, het is ook gewoon een prachtige provincie om eens op vakantie te gaan op een vakantiepark Gelderland. Denk kronkelende dijken, stuifzandvlaktes en prachtige heide. Tel daarbij op leuke steden als Arnhem en Apeldoorn, en je hebt een vakantie waarin je alle kanten uit kan. Nice to know: er is ook een vuurwerkvrij vakantiepark. Ideaal wanneer je echt niet zit te wachten op herrie om 12 uur ‘s nachts.

Glampen in een airstream caravan

Je hebt ze vast wel eens zien staan, de airstream caravans. Ze vallen vooral op door hun typische afgeronde vormen in aluminium, daterend uit de jaren ‘30. En ze staan op meerdere plekken in Nederland, om in te kunnen overnachten. Misschien wel de mooiste locatie is die op texel. De airstreams die daar staan zijn echt ingericht als zijnde een twee-persoons hotelkamer. Van alle luxe voorzien dus. Dé ideale getaway voor Oud en Nieuw.

Waan je in het buitenland in het Limburgse heuvellandschap

Wil je het gevoel hebben een beetje in het buitenland te zijn, dan is het natuurlijk een must om naar Limburg te gaan. Het prachtig glooiende landschap zorgen ervoor dat je een instant buitenland-gevoel krijgt. Wil je het bourgondische leven erbij hebben, dan is het een aanrader een mooie B&B in Maastricht te huren. Wil je wandelend het nieuwe jaar in gaan, dan zijn er tal van gezellige vakantiehuis-opties in de omgeving van Maastricht te vinden. Überhaupt is wandelen een aanrader in Limburg. Ook als het winters weer is, loont het een mooie route te gaan wandelen. Na zo’n tocht smaakt een stuk échte Limburgse vlaai toch net wat lekkerder….

Lees ook:  Nightlife Guide Utrecht

Foto header via iStock, credits: kruwt

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy