Zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel Kerstmarkten. Onze tip: de LINDA. Kerstmarkt.

by Redactie

Elke jaar weer, en dit jaar helemaal na twee jaar corona, zijn er weer honderden Kerstmarkten te bezoeken door het land heen. Maar welke zijn nu de moeite waard? Op de LINDA. Kerstmarkt in Batavia Stad kan je in december komen kerstshoppen aan de hand van drie verschillende shopping routes.

Slimme shoproutes

In het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 december vindt deze Kerstmarkt plaats. Je kan hier van alles scoren, van dat een unieke designerstuk tot last minute kerstcadeaus. En mooi meegenomen; met kortingen tot wel 70%. Dankzij drie slimme shoproutes (mode, huis en cadeaus) en leuke activiteiten along the way kom je langs de shops die voor jou handig kunnen zijn. De shopping routes zijn ingedeeld op categorie.

  • HOME: Essenza Home, Le Creuset, Anna+Nina, WMF, Villeroy & Boch, The Healthy Kitchen, Radley Londen
  • FASHION: American Vintage, Sandro, Maje, Fabienne Chapot, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Denham, Scotch&Soda, Björn Borg, Nike, Adidas
  • GIFTING: Anna+Nina, The Body Shop, Michael Kors, My Jewellery, L’Oréal, Max Verstappen, Hunkemöller, Ajax

Shopping kaart

Met een speciale shopping kaart, te vinden in LINDA. Magazine 221, kan je ook nog voordeel krijgen op de kerstmarkt. Als je deze kaart meeneemt kan je onder andere een gratis glaasje bubbles krijgen, gratis parkeren én meerdere (kortings)acties scoren. Houdt de website daarvoor goed in de gaten want daar zullen de voorwaarden gepubliceerd worden en tevens de deelnemende merken.

Zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel Kerstmarkten. Onze tip: de LINDA. Kerstmarkt.

Event plein

Het plein naast La Place wordt omgetoverd tot een waar festival terrein tijdens de kerstmarkt. Het is niet alleen een gezellige en sfeervolle hang-out, maar ook dé plek waar je seminars kan volgens van ‘de Huismuts’, Janice en Pauline Wingelaar. Ook zal er een prijzenrad staan en opent er op Bataviaplein 250 (naast Lacoste) een speciale LINDA. pop-up store. De pop-up store verkoopt alles in het thema van het tijdschrift (what else…) en toffe gepersonaliseerde kerstballen. Op het plein is verder een podium waar verschillende activiteiten gaan plaatsvinden van de ‘ideale kerstoutfit’ tot tips voor een gezellig gedekte tafel deze Kerst. In de kerstbomen kan je ook nog kerstballen hangen die je ter plekke kan laten personaliseren. Leuk voor jezelf of als mooi kerstcadeau.

Lees ook:  Iedereen een mooie kerst dankzij 'Alle (kerst)ballen verzamelen'

Meer info

Houd deze pagina goed in de gaten voor de laatste updates. Over de shoppingroutes tot aan de vele verschillende evenementen.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy