Review Teufel REAL BLUE TWS 2 draadloze oordopjes: topgeluid voor een relaxte reis

by Petrick de Koning

Als frequent treinreiziger snap ik steeds beter waarom de meeste mensen oordopjes gebruiken. In een gemiddeld coupé kan het best rumoerig zijn en dan is het – zeker ’s ochtends – best relaxt om jezelf terug te trekken in je eigen bubble. Tegelijkertijd wil je wel goed op de hoogte zijn als de conducteur iets omroept. De nieuwe REAL BLUE TWS 2 draadloze oordopjes van Teufel Audio bieden je het beste uit deze twee werelden.

Wat meteen opvalt aan de nieuwe oortjes van Teufel is de bijzondere vorm. Dat heeft alles met de pasvorm te maken. Deze in-ear koptelefoon sluit perfect aan op je oor. En als dat net niet het geval is, vervang je gewoon de meegeleverde eartips. Deze zijn van heel zacht antibacterieel silicoon en hebben verschillende maten. Zo is er voor ieder oor wat wils.

Ultieme geluidsbeleving

De pasvorm is cruciaal om je alleen de ultieme geluidsbeleving hebt als je gehoorgang goed afgesloten is. In combinatie met de Active Noise Cancelling (ANC) weet je wel zeker dat je optimaal geniet van je muziek, video of game. Slimme microfoons vangen het omgevingsgeluid op en compenseren dat. Zo heb je nergens last van monotoom gezoem als je onderweg bent met de trein of het vliegtuig.

Intuïtieve touchbediening

Ruisonderdrukking is natuurlijk fijn, maar soms wil wel horen wat er om je heen gebeurt. Ook dat is geen probleem met de REAL BLUE TWS 2 headphones. Met de intuïtieve touchbediening ben je volledig de baas over wat je hoort. Je bedient volume, ANC en de transparantiemodus eenvoudig met je vinger. Overschakelen naar een telefoongesprek is ook heel simpel. En dit alles gewoon met je oortjes in. Wel zo veilig in het verkeer of als je een treinbericht wilt horen.

Lees ook:  De leukste iPhone hoesjes van dit moment

Razendsnel opladen

Ook als je reis wat langer duurt, hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder muziek komt te zitten. Zelfs met ruisonderdrukking ingeschakeld, ben je verzekerd van zes uur luisterplezier. In een rustige omgeving waar je geen ANC nodig hebt, kom je wel tot acht uur. En met de speciale oplaadcase kun je ze in ieder geval ook onderweg twee keer volledig opladen. Op die manier grijp je nooit mis en kun je je altijd heerlijk terugtrekken in je eigen audiowereld.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy