Must visit: Sandro en Maje, twee Franse merken die een bezoek aan Bataviastad nog meer de moeite waard maken!

Must visit: Sandro en Maje, twee Franse merken die een bezoek aan Bataviastad nog meer de moeite waard maken!

Iedereen kent waarschijnlijk wel Batavia Stad. Uit onderzoek blijkt zelfs dat maarliefst negentig procent van de Nederlanders deze outlet kennen. Bizar veel! Wat echter niet iedereen weet is het aanbod dat je kan vinden in Batavia Stad. De afgelopen tien jaar is er heel veel toegevoegd. Onder andere veel luxe merken, waaronder Sandro en Maje. Twee toffe Franse merken waar we hier graag meer over vertellen.

Net geopend

Vers van de pers, want sinds begin november zijn bovengenoemde Franse merken te vinden in de Outlet. Nice to know: net als alle andere premium merken in Batavia Stad zijn de kleren van Sandro en Maje verkrijgbaar met kortingen tussen de 30% en 70%. Sandro en Maje gaan zowel mannen- als vrouwenlijnen verkopen.

Wie Sandro zegt, zegt Parijs. Het DNA van dit merk is namelijk nauw verbonden met de Franse hoofdstad (het modehuis is ook gevestigd in het hart van Parijs).

Sandro

Wie Sandro zegt, zegt Parijs. Het DNA van dit merk is namelijk nauw verbonden met de Franse hoofdstad (het modehuis is ook gevestigd in het hart van Parijs). De coole en chique Parijse geest komt in de collecties van Sandro duidelijk naar voren. Gecombineerd met de typisch Franse elegantie, maar met een leuke twist.

De visie wat betreft de vrouwelijke vormen van oprichter Evelyne Chetrite vormt de basis voor haar ontwerpen van de vrouwen collectie. Denk aan de mannelijk-vrouwelijke vergelijking. Wat zich uit in kleding die gedragen wordt door het stadsmeisje die een discrete look nastreeft. Met asl doel des te zichtbaarder te zijn.

Bij Sandro Homme is de afgebeelde man non-conformistisch, maar altijd chic. Denk hierbij aan onberispelijk gesneden en getailleerde pakken. Maar ook aan gemoderniseerde vintage stijlen en licht oversized lange jassen. Met Sandro Homme zie je er elk seizoen top uit.

Lees ook:  Nespresso X Hans Ubbink = jurk gemaakt van koffiecupjes

Maje

In 1998 werd Maje opgericht door Judith. Met Maje als mooie naam en uitdrukking van de familietraditie van Judith. De naam staat namelijk voor de symbiose van de broers en zussen: M voor Moyal – Judiths meisjesnaam, A voor Alain, haar broer – medeoprichter van het merk, J voor Judith en E voor Evelyne, haar zus – oprichter van Sandro.

Kenmerkend van het merk is dat het niet op een bepaalde leeftijdsgroep gericht is. Dat maakt van Maje een zogenaamd transgenerationeel label. Oftewel, overgedragen tussen vrouwen en meisjes met een gelijkaardige geest. Boegbeeld van Maje is momenteel model Taylor Hill die staat voor de dromerige kant van het dagelijkse leven en ook van het merk.

Meer over Batavia Stad

Wil je een bezoek brengen aan Batavia Stad Fashion Outlet? De outlet is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Parkeren is betaalbaar en er zijn laadpunten voor elektrische auto’s. De 150 winkels bieden een ruime keuze aan stijlvolle collecties met een korting van 30 tot 70 procent. Hier zijn meer dan 250 nationale en internationale merken te vinden met de laatste trends in mode, maar bijvoorbeeld ook in sieraden en keukenwaar. Het centrum telt ook diverse cafés en restaurants, en musea en natuur bevinden zich in de directe omgeving. Doordeweeks is het geopend van 10.00 tot 18.00 uur en in het weekend tot 20.00 uur.

0 comments on “Must visit: Sandro en Maje, twee Franse merken die een bezoek aan Bataviastad nog meer de moeite waard maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *