Last van (december) cadeaustress? Geef een super persoonlijke belevenis cadeau! (+ winactie)

Last van (december) cadeaustress? Geef een super persoonlijke belevenis cadeau! (+ winactie)

Leuke nice to know: van geven word je gelukkig. Uit onderzoek blijkt dat mensen die een ander iets geven gelukkiger zijn dan mensen die liever iets voor zichzelf kopen. En ook belangrijk; wat je eraan besteedt heeft geen invloed op jouw geluksgevoel. Oftewel, een duurder cadeau wil absoluut niet zeggen dat het een goed of beter cadeau is! Dit alles wetende komt natuurlijk mooi uit met de decembermaand in aantocht. Want als er één maand is waarin geven centraal staat is het wel die maand. Wil je dat geven nog net wat persoonlijker maken, dan is het schenken van een belevenis cadeau misschien nog wel waardevoller dan een ‘gewoon product’. Maar, the big question, wat geef je dan? Wij helpen je op weg met de giftcards van Experiencegift.

Een belevenis geven, hoe dan?

De belangrijkste eerste stap is te bekijken met wie je te maken hebt. Wie wil je een cadeau geven? Wat voor type persoon is het? Denk aan karakter, hobby’s, etc. Wanneer je dit helder voor ogen hebt (hoe dichter de persoon bij je staat, hoe makkelijker natuurlijk), dan kun je nadenken over wat voor belevenis zo iemand leuk zou vinden. Een super tip voor het geven van een ‘experience’ is Experiencegift (what’s in a name…). Want, inderdaad, met de giftcards van Experiencegift geef je een beleving cadeau. En dat kan echt van alles zijn; van dineren in de woestijn tot een vliegticket naar Australië of een vijfsterrenhotelovernachting in Parijs.

Drie verschillende soorten belevenissen

Op www.experiencegift.com vind je drie verschillende type belevenissen, te weten . Te weten Activitygift, Flightgift en Hotelgift. Is degene waarvoor je een cadeau zoekt bijvoorbeeld een avonturier, dan zit je bij de Activitygift giftcard helemaal goed. Je kan bij deze kaart kiezen uit meer dan 50.000 activiteiten wereldwijd. Bizar veel keuze dus! Extra leuk en persoonlijk is dat je de kaart helemaal zelf kan customizen. Zo kan je elk van de giftcards personaliseren met een persoonlijke boodschap en afbeelding. De giftcard is verkrijgbaar in een printbare versie in PDF of als eGift die de ontvanger per e-mail krijgt. Maar je kan ook een fysieke cadeaukaart geven, door deze gratis thuis te laten bezorgen na aanschaf.

Lees ook:  Google’s Year in Search: Coronavirus, verkiezingen en Kobe Bryant trending in 2020

Last van (december) cadeaustress? Geef een super persoonlijke belevenis cadeau! (+ winactie)

Hebbon!

Zie jij jezelf wel zo’n tof en bovenal persoonlijk belevenis cadeau weggeven? Dat komt goed uit, want wij mogen 1 giftcard ter waarde van €100,- weggeven!

De winnaar kan kiezen uit een van de volgende Experiencegift cadeaukaarten, die 2 jaar geldig zijn:

Hotelgift, te verzilveren bij meer dan 550.000 hotels wereldwijd
Flightgift, te verzilveren bij meer dan 300 airlines wereldwijd
Activitygift, te verzilveren bij meer dan 50.000 activiteiten wereldwijd

Ga voor deze mooie winactie snel naar onze Instagram pagina….

Categories Events Life

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Last van (december) cadeaustress? Geef een super persoonlijke belevenis cadeau! (+ winactie)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *