Kom in ultieme kerstsferen met een bezoek aan de World of Aperitivo Shop

by Redactie

Lekker dineren aan lange tafels, met vrienden, familie en natuurlijk heel veel culinaire hoogtepunten die op de tafel worden uitgeserveerd. Klinkt als een Italiaanse droom, toch? Helemaal als je die setting in de decembermaand plaatst. Hoe heerlijk is het om zo’n feestelijke avond met Kerst of Oud & Nieuw bij jou thuis te organiseren. Maar ja, bij het organiseren van zoiets komt ook veel kijken. Say hello to the ‘december stress’. Boodschappen doen, je huis kerstklaar maken (versieren!), outfits regelen, cadeautjes regelen en natuurlijk de aankleding van de tafel. Gelukkig is er een inspiratie hulp die voor je klaar staat (of gebruik het gewoon als lekkere break tijdens de drukke decembermaand). Namelijk de MARTINI World of Aperitivo.

Experience

Vorig jaar was er ook een World of Aperitivo in Antwerpen en dit jaar, wegens succes, nog eens! De MARTINI winkel, maar misschien kan je beter ‘experience’ zeggen, opent opnieuw haar deuren in de Belgische stad en wel van 24 november tot 31 december. De winkel is een waar kerst walhalla te noemen. Zo kan je in de store niet alleen de perfecte inspiratie vinden op het gebied van feestelijk ontvangen en verrassen van gasten tijdens de feestdagen. Maar de experience is ook hét perfecte uitje om alvast in de stemming van de feestdagen te komen. De winkel biedt een breed aanbod aan cadeaus, accessoires, tafel kleding, en alles wat je nodig hebt voor die borrel of dat etentje. Onder het genot van lekkere hapjes en een goede cocktail (MARTINI, that is), sla je alle vliegen in één – zeer gezellige – klap. En wil je een avondje geen alcohol, dat kan natuurlijk ook. Daarvoor zijn ook heerlijke alternatieven aanwezig.

Lees ook:  4 x allround plekken waar je van ’s ochtends vroeg, tot ’s avonds laat terecht kunt!

Kom in ultieme kerstsferen met een bezoek aan de World of Aperitivo Shop

Maak er een weekendjeweg van

Genoeg inspiratie opgedaan? Dan kan je natuurlijk daarna nog lekker de rest van het Antwerpse leven verkennen. De stad is tijdens deze maanden extra mooi uitgelicht en er is van alles te doen. Maak van je dagje uit dus misschien wel gewoon een lekker weekendje weg, met als hoogtepunt misschien wel de World of Apertitivo.

MARTINI World of Aperitivo shop
Korte Gasthuisstraat 9 , Antwerpen
Open van 24 november tot en met 31 december 
Van 12.00 tot 18.00 en in het weekend van 10.00 tot 18.00

Kom in ultieme kerstsferen met een bezoek aan de World of Aperitivo Shop

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy