8 x webshops voor de ultieme kerstdecoratie

by Jill Buitenhuis

Met de feestdagen voor de deur is het tijd voor de jaarlijkse kerstdecoratie-aankopen. Hier heb je namelijk nooit genoeg van in huis. Ben je op zoek naar inspiratie en trends voor deze kerst? We verzamelden de leukste webshops voor je, waar je jouw kerstdecoratie scoort.

Søstrene Grene

Zussen Anna en Clare zijn de oprichters van dit bedrijf. De naam betekent ‘de zussen’ in het Deens. Een plek waar je zowel fysiek als online shopt. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de zussen. Laat je inspireren door alle creatieve projecten van de zussen en struin lekker rond op hun website.

Anthropologie

Een winkel die in Nederland nog niet zo bekend is, maar waar je heel blij van gaat worden. Anthropologie. De verzendkosten naar Nederland zijn €6,-. Bij deze winkel weet je zeker dat je decoratie koopt die veel mensen nog nergens anders gezien hebben.

Xenos

Een winkel waar je verdwaalt tussen alle heerlijke kerstspullen. Gelukkig vind je in hun webshop gemakkelijk waar je naar op zoek bent en heb je binnen de kortste keren je winkelmandje veel te vol…

H&M Home

Deze mag niet in het rijtje ontbreken… de H&M Home verrast je namelijk ieder jaar weer met een geweldige kerstcollectie. Ze hebben zelfs toffe items om je slaapkamer ook Christmas-ready te maken. Voor fijne prijzen shop je bij de H&M Home heel veel leuks.

Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille genieten ze van kerst. Daarom hebben ze ook een uitgebreid assortiment op hun website, waar je de leukste dingen voor in huis koopt.

Lees ook:  Whisky drinken én waarderen kun je leren (onze tip: begin met de Schotse whisky Fettercairn 12yo)

HEMA

Een all-time favorite die niet in dit lijstje mag ontbreken. De HEMA. Ieder jaar pakt HEMA weer groots uit. Je vindt hier niet alleen maar geweldige decoratie, ook glitterpanty’s, feestelijke nagellak en leuke cadeaus voor onder de boom shop je hier.

Made for Moments

Bij kerst horen natuurlijk ook kerstkaarten. Daarom hebben we ook een webshop voor je gevonden waar je de leukste kaarten scoort. Bij Made for Moments kun je helemaal los gaan.

What a Wonderful Christmas

Soms kom je zo’n parel tegen, die ervoor zorgt dat je al helemaal het gevoel hebt dat het al kerst is. Bij What a Wonderful Christmas blijf je verwonderd door alle gezellige decoratie voor in huis. Van ornamenten voor in de boom tot aankleding voor de tafel en van kaarsen tot cadeautjes… je vindt hier alles. We wensen je veel plezier met het ontdekken van deze online shop.

Foto header via iStock, credits: Malkovstock

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy