5 x adventskalenders – van selfcare tot pleasure – voor de decembermaand

by Jill Buitenhuis

Straten vullen zich weer met lichtjes, de bomen worden langzamerhand opgetuigd en de versiering voor de ramen zie je langzaamaan tevoorschijn komen. Dat betekent natuurlijk dat het aftellen naar kerst alweer bijna kan beginnen. Het duurt nog even voordat het Kerstmis is, maar voor deze dagen zijn er heel veel leuke, magische en spannende adventskalenders waardoor wachten nog nooit zo leuk was. We verzamelden onze top 5 voor je.

Rituals

Een adventskalender die echt niet mag ontbreken in deze lijst van favorieten: de Ritual of Advent kalender. Deze kalender maakt van de hele decembermaand een feest en voegt een luxe cadeautje toe aan iedere dag. In aanloop naar kerst mag je maar liefst 24 cadeautjes uitpakken. Naast cadeautjes vind je in deze magische kalender ook extra kerstsfeer voor in je eigen boom. Je hebt keuze uit drie verschillende kalenders, die van jouw aanloop naar kerst een echt feestje maken. Ideaal als selfcare-cadeautje of als cadeautje voor iemand die dit goed kan gebruiken.

Prijzen variëren tussen €69,50 en €149,50.

Easytoys

Een spannende adventskalender, om de boel in de slaapkamer wat op te spicen. Easytoys heeft ook dit jaar weer een naughty & nice adventskalender gemaakt. De vijf zintuigen staan centraal in deze luxe pleasure kalender. Elke dag open je een doosje voor jouw of jullie kerstmomentjes. Laat je verrassen en maak een spetterend einde van 2022.

Sieraden

Als er een webshop is waar je slaagt voor een kerstcadeautje voor een vriendin, je vrouw of dochter, dan is het wel bij MyJewellery. Dit jaar hebben ze ook een hele leuke adventskalender, vol eyecandy. Je kiest tussen goud of zilver en kunt tien dagen lang genieten van het uitpakken van de cadeautjes. Hebben!

Lees ook:  Alle vogels verzamelen

Tony Chocolonely

Het genietmomentje van de dag is volgens ons toch echt wel – je zou het niet raden… – een warme cappuccino met wat lekkers erbij. Chocola is een van die opties die we regelmatig kiezen bij een kop koffie. Tony Chocolonely heeft een adventskalender van 24 dagen, waarbij je dus 24 dagen mag genieten van alle smaken van de regenboog. Al je lievelingssmaken komen dus minimaal één keer voorbij. Zo maak je van jouw koffiemoment nóg meer een koffie-genietmoment.

Sparkles from Amsterdam

Met de Vondels adventskalender maak je het aftellen naar de feestdagen extra speciaal. Achter de kleine deurtjes in de kalender, zitten verschillende bijzondere ornamenten verborgen. De pareltjes van Vondels zijn natuurlijk helemaal in de kerstsferen. Wanneer je een cadeautje uitpakt, kun je dus meteen je huis weer wat extra kerstsfeer geven. Ook super leuk om cadeau te geven aan iemand die een echte kerstliefhebber is.

Foto header via iStock, credits: MARINA BOGACHYOVA

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy