3 x persoonlijke december cadeaus (die echt niet veel moeite kosten!)

by Redactie

Ieder jaar is het voor velen onder ons weer een struggle; december inkopen doen. Wat koop je voor wie, voor welk budget en het belangrijkste… hoe zorg je dat het ook nog eens een persoonlijk cadeau is? Wij geven december cadeau tips.

Afdrukken maar

Met de duizenden foto’s die we tegenwoordig maken met onze mobiele telefoon ligt daar natuurlijk en uitgelezen kans voor een persoonlijk cadeau. Want het typische aan alle foto’s die we maken is dat we wel minder foto’s laten afdrukken. Zonde toch! Scroll eens door je foto’s heen en kijk welke foto’s je in je albums hebt zitten van jou samen met de krijger van het cadeau. Verzamel die, kies de leukste uit en laat een fotoboek drukken. Super persoonlijk natuurlijk én via Studentendrukwerk hartstikke eenvoudig (en weinig tijdrovend) om te maken. Andere opties voor foto’s afdrukken zijn er natuurlijk ook. Denk aan foto in lijst of op een mok. Of zelfs op textiel. Gegarandeerd een succes.

Koken maar

Ben je een beetje culinair onderlegd dan kan je ook heel toffe culinaire cadeaus zelf maken. Wat dan? Nou bijvoorbeeld zelfgemaakte pesto in een mooi glazen potje met een ‘eigen’ etiket erop. Of een trommel vol met handmade koekjes. Maak het nog iets persoonlijker door fortune cookies te maken. Dus koekjes waarin een briefje verborgen zit met een mooie boodschap of spreuk erop. Ben je echt een keukenprins(es), maak dan verse ravioli en pak die mooi in. Hmmmmm…… Wie wordt er nu niet blij van iets wat speciaal voor hem/haar is gebakken of gekokkereld?

Lees ook:  Zelf een evenement organiseren: een handige checklist

Je eigen cover

Dit cadeau vergt wel wat creativiteit, maar is super leuk om te geven. Maak van een toffe foto van de ontvanger in photoshop of canvas een coverfoto. Verzamel een aantal typische uitspraken die diegene altijd doet, karakteristieke kenmerken en meer. Plaats die rondom de foto. Koop vervolgens een tijdschrift dat past bij de ontvanger. Dat kan bijvoorbeeld een Men’s Health zijn, een Libelle of een Vogue. En plak over de cover van dat tijdschrift jouw zelf gemaakte cover. Strik erom en klaar. Super persoonlijk én origineel om te geven.

Foto header via iStock, credits: RkaKoka

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy