Hogan sneakers lopen heerlijk en zijn nog stoer ook

by Redactie

Ben jij gek op sneakers? Dan wil je natuurlijk op de hoogte blijven van de laatste trends. Wij zetten de meest trendy exemplaren voor je op een rijtje. Hier moet je een paar van in huis hebben. Zo heb je stoere vintage sneakers, trendy Hogan sneakers en duurzame sneakers. De schoenen zijn niet alleen hip en comfortabel, maar ook eenvoudig te combineren met verschillende looks.

Sneakers met vintage uitstraling

Er wordt vaak gekeken naar het verleden voor inspiratie voor de nieuwste collecties. Helemaal hip is de sneaker met een vintage uitstraling. Gelige zolen, verbleekte kleuren en veters laten jouw sneakers eruit zien of ze al een heel leven achter de rug hebben. Jij draagt schoenen met een verhaal. Je shopt deze toffe gympen onder meer bij Hogan. Hogan sneakers bieden een ongekend comfort en je ziet direct dat de sneakers van hoge kwaliteit zijn dankzij de uitstekende afwerking.

Sportieve sneakers

De sneaker heeft altijd een sportieve uitstraling, maar sommige modellen net wat meer dan de ander. Kies voor een sportieve sneaker met een witte of zwarte zool als je op zoek bent naar heel veel comfort. Hogan sneakers lopen heerlijk en hebben een trendy uitstraling. Je hebt de keuze uit heel veel stoere en casual modellen. Door het tijdloze en stijlvolle design kun je deze sneakers met zo goed als alle items in jouw garderobe combineren. De sportieve sneakers draag je natuurlijk leuk onder een spijkerbroek, maar deze schoenen zijn ook verrassend te combineren met een chino of zelfs een jurkje.

Lees ook:  Nieuwe eScooters van Segway: stil en uitstootvrij door de stad zoeven

Hogan sneakers lopen heerlijk en zijn nog stoer ook

“De Dad”

De Dad sneaker kennen we nog van vorig jaar en deze look is ook dit jaar weer helemaal hot. “De Dad” is chunky en springt in het oog. Met deze sneakers trek je alle aandacht naar je voeten toe. De sneakers passen uitstekend bij een casual en sportieve kledingstijl. Door kleuren, materialen en printjes terug te laten komen in je outfit, kom jij zeker goed voor de dag! Je kunt er ook voor kiezen om totaal andere kleuren terug te laten komen in je kleding. Dit heet color blocking.

Gender neutrale exemplaren

Het hoeft niet direct duidelijk te zijn dat jouw sneakers speciaal voor heren of vrouwen zijn ontworpen. De gender neutrale sneaker valt steeds vaker te zien in het straatbeeld. Hogan speelt ook in op deze trend. Alle Hogan schoenen zijn voorzien van een unieke en eigentijdse uitstraling. Wat deze sneakers vooral kenmerkt, is het hoge draagcomfort en de stijlvolle afwerking. Draag jouw Hogan sneakers naar school, werk of een feestje. Er is een geschikt exemplaar voor elke gelegenheid.

Gemaakt van duurzame materialen

Steeds meer merken lanceren milieuvriendelijke varianten. Zo wordt onder meer gebruik gemaakt van plastic afval als grondstof voor een nieuw paar hippe sneakers en zijn er steeds vaker modellen te shoppen gemaakt van vegan leer. Door te kiezen voor kwaliteit, zoals bij Hogan sneakers het geval is, maak je ook een duurzame keuze. Jij hebt heel lang plezier van je nieuwe gympen en zult ze niet snel afdanken. Daarnaast heb je minder schoenen nodig als je een paar Hogan’s hebt die je naar veel verschillende gelegenheden kunt dragen.

Lees ook:  Getting inked? Zo bereid je je voor op het nemen van een tattoo

Foto header via iStock, credits: dorian2013

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy