Het wintersportseizoen komt er aan! Wat doen we straks aan op de pistes?

by Redactie

Voor veel (doorgewinterde) wintersporters gaat het skiseizoen al in het najaar van start. Er zijn namelijk skigebieden waar je in september en oktober alweer de skipistes op kan gaan. Dus je voorbereiden op het aankomende wintersportseizoen is helemaal niet zo dom. Helemaal nu de herfst zo snel is ingetreden, is de aanschaf van warme winterkleding wel een fijn idee. Wat zijn dé trends van aankomend wintersportseizoen?

Fleece

Als er één stof is die veel gedragen wordt tijdens de wintersport, dan is wel het fleece. Een fleece vest of trui vormt een fijne isolerende laag onder je jas. Bijkomend voordeel is dat fleece bijna geen water opneemt. En het zit ook nog eens heerlijk comfi en warm. Extra leuk is dat fleece vesten en truien tegenwoordig helemaal niet meer alleen in saai uni kleuren te verkrijgen zijn. Vaak zie je ze in stoere en kleurrijke versies, zowel de dames fleece als de heren fleece. En fijn voor de warmere, zonnige dagen op de piste: trek je ski-jack uit en laat je fleece trui shinen op de piste!

Thermo ondergoed

Wist je dat thermokleding je niet warm maakt, maar je lichaamswarmte vasthoudt? Je moet dus niet denken wanneer je thermo ondergoed aantrekt, dat je het gelijk ook warm krijgt. Ga je bewegen mét thermokleding aan, dan houdt het thermo ondergoed de warmte die ontstaat voor je vast. En dát is natuurlijk lekker warm! En ook thermo ondergoed hoeft helemaal niet meer duf te zijn. Je hebt zelfs panterprint thermo onderkleding…. Ook kan je kiezen voor bijvoorbeeld enkel het dragen van een dames thermo shirt. Of je kan gaan voor en een shirt en een legging. Hetzelfde geldt voor mannen, dat spreekt voor zich.

Lees ook:  Van heren slip tot de jockstrap: welk heren ondergoed past bij jou?

Het wintersportseizoen komt er aan! Wat doen we straks aan op de pistes?

Winterjassen

En dan het belangrijkste item misschien wel, de dames winterjas en de heren winterjas. Wat gaan we zien op de ‘slopes’ aankomend wintersportseizoen? Een van de grootste trends die we signaleerde is wel cross-over kleding. Oftewel, kleding die je kunt dragen tijdens een wandeling door de stad, maar ook tijdens een hike door het bos of tijdens het skiën. Een skijack is dus niet meer per se een jack die je enkel draagt tijdens het skiën. En dat zien we ook in de prints en kleuren, ze zijn verwekt tot jassen die we de koude seizoenen door kunnen doordragen. Qua kleur zien we we veel donkere tinten roze, pruim en groen. Maar ook bruin gecombineerd met rood en klei en zwart-witte items. En ook hier, net als bij de thermo kleding, zien we prints terugkomen. Yes, dus ook panter!

Zin gekregen in de winter na het lezen van bovenstaand artikel? Dan hebben we goed nieuws… We hebben namelijk een kortingscode, te weten dailycappuccino10 (geldig tot en met 31-03-2023) waarmee je bij online bij Protest kan shoppen met 10% korting. De kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy