Review: Met de EarFun Air Pro SV luister je onderweg geruisloos

by Emma

Draadloos goed geluid, een sterke noise cancelling functie en makkelijk te personaliseren met de app: met de EarFun Air Pro SV zijn er nieuwe draadloze bluetoothheadphones en earbuds op de markt, en dat voor een prima prijsje.

Na succes in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland zijn de EarFun oordopjes nu ook in Nederland en België te krijgen. In tegenstelling tot veel andere merken die bluetooth headphones aanbieden, zijn die van EarFun goed betaalbaar. En dat maakt ze aantrekkelijk. Maar maken ze ook waar wat ze beloven? Wij probeerden de EarFun Air Pro SV’s uit.

Minimalistisch design

Het eerste dat opvalt is het design. Het doet denken aan andere bluetooth oordopjes zoals die van JBL. Ze zitten strak en simpel in elkaar: de behuizing heeft een driehoekige vorm, wat mooi afsteekt tegen de ronde doppen. Toch doet het minimalistische ontwerp niet af aan de vele functies.

Review: Met de EarFun Air Pro SV luister je onderweg geruisloos

Met slechts één aanraking bedien je namelijk het hele toestel, inclusief het aanpassen van het volume, de stembediening, het afspelen/pauzeren van muziek als ook het afspelen van het volgende nummer. Bovendien kan je gemakkelijk telefoontjes opnemen en ophangen. Het gebruik ervan is gemakkelijk te leren en voelt natuurlijk aan.

Noise control

Een groot pluspunt is de noise cancelling functie – en al helemaal de bediening ervan. Wat je ook bij veel andere draadloze geluidsapparaten ziet, is dat er steeds vaker een app beschikbaar is waarmee je jouw voorkeuren op precieze wijze kan afstemmen. Dat is net zo bij de EarFun Air Pro SV’s. Er zijn drie ‘noise control modes’ beschikbaar. Zo kan je ervoor kiezen om al het geluid weg te filteren met de noise cancelling functie. Dit is vooral prettig als je onderweg bent in het openbaar vervoer, of een telefoontje moet plegen op kantoor zonder dat je gestoord wilt worden.

Lees ook:  Los een moord op in dierentuin Artis

Ook kan je slechts het omgevingsgeluid dempen met de ‘transparent mode’. Handig als je wel wat van je omgeving, zoals bijvoorbeeld het verkeer, mee wilt krijgen voor wat extra veiligheid. Verder kan je de draadloze oordopjes ook gewoon op ‘normaal’ zetten. Bovendien is het prettig dat je ook onderweg op de fiets geen last hebt van bijvoorbeeld de wind en je gewoon naar muziek en podcasts kan luisteren. Bellen kan net zo goed. Als je ze graag gebruikt om te sporten, dan is het handig om te weten dat ze water (en zweet) bestendig zijn, en dus niet gaan haperen op het moment dat jij je ochtend route door het park jogt.

Uiteindelijk doet de EarFun AirPro SV wat hij belooft en betaal je een prima prijsje met €99. En leuk; met de kortingscode DAYCAP30 krijgen onze lezers nu 30% korting!

EarFun

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy