Must see: de voorstelling Charlie and the Chocolate Factory

Must see: de voorstelling Charlie and the Chocolate Factory

Sjakie en de chocoladefabriek, wie is er niet opgegroeid met dit beroemde verhaal van Roald Dahl. Johnny Depp vertolkte Willy Wonka al eerder in de film uit 2005 en nu is er een Nederlandse versie van het verhaal te zien in musicalvorm. 10 jaar geleden ging Charlie and the Chocolate Factory al in première op West End, en afgelopen week volgde dan eindelijk ook Nederland. Met Remko Vrijdag die de rol van meneer Wonka op zich mag nemen.

Must see: de voorstelling Charlie and the Chocolate Factory

Rode draad in de voorstelling is natuurlijk de het vinden van het gouden ticket waarmee je toegang krijgt tot de chocoladefabriek van Willy Wonka. Een visuele (en muzikale) must go voor het hele gezin. De musical is in ieder geval tot en maart door heel Nederland te bezoeken. Voor tickets ga je naar de website van Charlie and the Chocolate Factory.

Foto credits: Margot de Heide / Studio Flabbergasted.

Lees ook:  Travel X Art tip: hou je van hedendaagse kunst? Neuss is the place to be! 

0 comments on “Must see: de voorstelling Charlie and the Chocolate Factory

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *