Maak kans op een wel heel bijzonder avontuur op zee (samen met Talisker whisky)!

by Redactie

Wie denkt aan whisky, denkt vaak aan avontuur, een knisperende open haard en buiten zijn. Toch? Het Schotse whisky merk Talisker neemt dit meer dan letterlijk, met hun jaarlijks terugkerende Talisker Adventure event. Van 7 tot en met 9 oktober vindt dit avontuur plaats op de Noordzee, waar deelnemers met het zeilschip Artemis 84 kilometer mee over open zee naar het eiland Helgoland worden genomen. De deelnemers worden tijdens die trip vergezeld door niemand anders dan Chris Zegers (hij zal tijdens de reis meer vertellen over zijn kijk op de wereld en vertelt uit ervaring over de ups en downs van reizen). En leuk: je kan kans maken om mee te gaan op dit avontuur! Lees daarvoor én daarom vooral verder….

Ok, leuk, maar wat staat me te wachten?

Vertrekpunt van de trip is het Duitse Bremerhaven. Daar stap je aan boord van het zeilschip Artemis en start de tocht over open zee. Na 84 kilometer kom je aan bij het eiland Helgoland. Onderweg wordt natuurlijk wel verwacht dat je het een en ander aan de nodige hand- en spandiensten aan boord zal doen. Hoort erbij, bij een écht zee-avontuur!

Maak kans op een wel heel bijzonder avontuur op zee (samen met Talisker whisky)!

Aangekomen op het eiland volgt een avontuurlijk dagvullend programma met aansluitend een diner en overnachting onder de sterrenhemel. Overigens niet zomaar een diner… Want Chef-kok Duc Ngo gaat mee op de trip om je te voorzien van heerlijke gerechten die passen bij Talisker whisky. Dus ook het smaakpalet wordt niet vergeten! Twee dagen later, op 9 oktober keer je vervolgens terug naar Bremerhaven met een rugzak vol ervaringen. En niet te vergeten heel veel kennis over alles dat met leven in en om de zee te maken heeft.

Lees ook:  Georganiseerd of op de bonnefooi: hoe reis jij het liefst?

Talisker Adventures in het kort:

7 oktober – Verzamelen en vertrek naar Bremerhaven (Duitsland)
7 oktober – Varen van Bremerhaven naar Helgoland
8 oktober – Avontuurlijk programma op Helgoland
9 oktober – Van Helgoland terugvaren naar Bremerhaven

Inschrijven maar!

Zie jij het zitten om met team Talisker, Chris Zegers en een aantal avonturiers zeebenen te kweken? Geef je dan snel op en maak kans op de laatste plekken aan boord van de Artemis! Dat kan via deze link.

De wedstrijd sluit op 15 september 18.00. De winnaars worden bekend gemaakt op 16 september en persoonlijk benaderd door Talisker.

Avondzon schip

N.b. NIX18, oftewel: je moet 18 zijn om mee te doen en mee te gaan!

Foto’s header en artikel, credits Cuno de Bruin (Instagram: @cunodebruin)

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy