Beter slapen, beter leven. Hoe we heel Nederland kunnen helpen beter te slapen.

Beter slapen, beter leven. Hoe we heel Nederland kunnen helpen beter te slapen.

We kennen het allemaal wel… Na een onrustige nacht slaap, of misschien zelfs wel geen slaap, voel je jezelf de dag erna gelijk minder fit én scherp. Het effect van je nachtrust op je dagelijkse leven is super groot. En hoewel we vaak dénken dat slecht slapen niet positief beïnvloedbaar is, is dat zeker wel het geval. De eerste stap naar beter slapen is bijvoorbeeld al een goed matras. Iets waar Beter Bed helemaal achter staat, maar daarin zelfs een stapje verder gaat. Gisteren presenteerde het beddenbedrijf namelijk een heus manifest voor beter slapen. Het doel? Nederland te helpen aan een betere nachtrust.

College van slaapwetenschapper Matthew Walker

Tijdens een Sleep Experience in het mooie Terhills Resort in Belgie kregen we een slaap college van de bekende slaapwetenschapper Matthew Walker. De auteur van ‘‘Why We Sleep’ en TEDx-spreker (met meer dan 16 miljoen views) vertelde ons onder meer over hoe je je slaap positief kan beïnvloeden. Maar ook dat er een groot belang ligt bij overheden om ons ‘op te voeden’ met een goede slaapcultuur. Op dit moment is er nog te weinig aandacht voor de preventie van slaapproblemen. De gevolgen van gebrek aan slaap? Nou dat is niet mis. Zo kan het een negatief effect hebben op je lijf, hersenen en levensverwachting. Om die redenen ondertekende ook Walker het manifest van Beter Bed.

John Kruijssen, CEO Beter Bed, en slaapwetenschapper Matthew Walker hebben allebei het manifest ondertekend.

Met het Manifest wil Beter Bed uiteindelijk heel slapend Nederland oproepen om hen te steunen in de missie om het belang van een betere slaap op de kaart te zetten. Het doel is om beter slaapgedrag te stimuleren en meer informatie te bieden om dit maatschappelijke probleem aan te pakken.

Lees ook:  Kleur bekennen! Zo kies je de mooiste kleuren voor jouw interieur.
Beter slapen, beter leven. Hoe we heel Nederland kunnen helpen beter te slapen.
Op het Terhills resort kon je de Beter Slapen ID zelf uitproberen.

Beter Slapen ID

En natuurlijk kan je dat ook terugzien in de winkels van de slaapspecialist. Zo kan je een Beter Slapen ID laten uitvoeren in de winkel.  Op een slim matras meten ze je helemaal door, zo weet je binnen 3 min. welk matras het beste bij jouw lichaam past. Beter Slapen ID, het slimme matras van Beter Bed. Veel mensen vinden het erg lastig om aan te geven welk type matras bij hen past,. Deze onafhankelijke meting zorgt voor de juiste keuze en dat leidt tot blije klanten en minder retouren.

En wie wil er nu niet beter slapen, beter leven…

Wil je het manifest ook ondertekenen en Nederland helpen beter te slapen? Ga dan naar deze link www.beterbed.nl/beter-slapen-beter-leven

0 comments on “Beter slapen, beter leven. Hoe we heel Nederland kunnen helpen beter te slapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *