Welke schoenen neem jij mee op vakantie?

Welke schoenen neem jij mee op vakantie?

Als je op vakantie gaat, is het belangrijk dat je al je spullen meeneemt. Wat je precies meeneemt, is afhankelijk van de plek waar je naartoe gaat, maar kleding en schoenen heb je altijd nodig. Merk je bij het inpakken dat je eigenlijk alleen maar schoenen hebt die gebruikt worden voor je werk, of eigenlijk al aan vernieuwing toe zijn? Dan is het aan te raden nieuwe schoenen aan te schaffen. Zeker wanneer je van plan bent op vakantie mooie plekken te ontdekken. Het laatste wat je wilt, is dat je je schoenen kapot loopt terwijl je net in een klein dorp bent waar geen schoenenwinkel te bekennen is.

Heerlijk zittende sneakers voor elke dag

Ga je nieuwe schoenen aanschaffen, dan wil je deze na je vakantie ook nog kunnen dragen. Kijk daarom niet alleen naar je vakantieperiode, maar ook zeker naar je werk en de activiteiten die je normaal gesproken thuis doet. Replay heren schoenen zijn modieus, zitten lekker en zien er modern uit. Dit maakt ze niet alleen ideaal voor die lange wandelingen op vakantie, maar ook voor een avondje bij vrienden in de kroeg, of tijdens het werk. Er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar, van hoge tot lage sneakers en in veel verschillende kleuren of juist één rustige kleur.

Een sportieve look

Ben je meer van de sportieve looks, en dan het liefst in combinatie met opvallende kleuren of een hoger model? Dan zijn Nike dunk schoenen misschien meer iets voor jou. Ook deze zijn er in veel soorten, en zijn ideaal wanneer je veel loopt of juist een hele sportieve vakantie tegemoet gaat. De hogere modellen zijn fijn voor mensen die snel last krijgen van hun enkels, of dit gewoon fijn vinden zitten. Daarnaast staan deze modellen ook nog erg sportief en modern, maar het moet wel bij je kledingstijl passen.

Lees ook:  Idris Elba lanceert de nieuwste Ford elektrische SUV geïnspireerd op de Mustang

Zomerse schoenen voor de man

Vind je sneakers wel fijn, maar wil je op vakantie liever iets dragen dat wat luchtiger is? Als je de hele dag op het strand gaat zitten zijn slippers de beste keuze. Niet alleen omdat je schoenen dan niet vol water en zand komen te zitten, maar ook omdat je slippers aan kunt trekken nadat je uit het water komt. Zijn slippers echter niet jouw ding? Dan zijn instappers ook nog een optie. Deze zijn vaak gemaakt van een ademende stof, waardoor je geen zweetvoeten krijgt als het buiten erg warm is.

Foto header via iStock, credits: Guasor

0 comments on “Welke schoenen neem jij mee op vakantie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *