Waarom de Air Jordan sneaker nooit ‘uit de mode’ zal raken

by Redactie

Soms zijn er van die trends die echt nooit ‘uit’ zullen raken. In de naam noemen we ze misschien wel retro, maar eigenlijk is dat helemaal niet van toepassing. Het zijn altijd trends geweest here to stay. Dat is bijvoorbeeld ook het geval met de Air Jordan sneakers. Sinds de jaren ’80, dankzij Michael Jordan himself natuurlijk, al een dikke hype. Helemaal als je het hebt over het Jordan 4 model.

Beste Jordan 4 om te dragen

Maar wat is nu de beste Jordan 4 om te dragen? Dat verschilt natuurlijk per persoon. Wij hebben de verschillende modellen voor je onder elkaar gezet. En dan nog wordt kiezen waarschijlijk heel moeilijk…

Jordan retro 4

De Jordan Retro 4 is de schoen die Michael Jordan droeg toen hij het bekende shot’ plaatste tijdens de NBA-play-offs van 1989. Lichtgewicht en comfort zijn keywords bij deze schoen.

Jordan 4 off White

Relief en gebruik van verschillende materialen door elkaar zijn kenmerkend voor deze schoenen. Off white zijn ze, oftewel in verschillende cremekleurige tinten. Wil je ze lang doordragen is het dus zaak ze goed schoon te houden en ze vooral niet met vies weer te dragen.

Jordan 4 military black

De Air Jordan 4 military Black heeft zijn kleurgeblokte stijl afgekeken bij de Air Jordan 4 Military Blue. De schoen heeft een glad, wit leren bovenwerk met een lichtgrijze teenomslag. Aan de onderkant maakt een witte, zwarte en lichtgrijze zool met een zichtbare Air ‘handtekening’ het ontwerp compleet.

Jordan 4 oreo

De Air Jordan 4 Oreo heeft een bovenwerk van wit leer en een vleugje grijs op de oogjes en tussenzool. Op de tong van de schoen is een rood Jumpman-logo geborduurd, wat net een extra vleugje kleur toevoegt aan het verder neutrale ontwerp.

Lees ook:  5 x essentiële gear die je nodig hebt voor de perfecte home gym

Foto header via iStock, credits: FS-Stock

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy