Minimalistisch, strak en noise reducing: de Loop Earplugs maken van alledaagse momenten een rustmoment

by Emma

Ons dag tot dag bestaan is behoorlijk druk en vól met geluiden – die niet allemaal even prettig zijn. Misschien heb je een korte nacht achter de rug waarin de kinderen je wakker hielden, waardoor elke prikkeling nét even harder binnenkomt. Of misschien moet je je concentreren op je werk, maar zit je in een omgeving vol geroezemoes. En misschien heb je gewoon behoefte aan een goed festival zonder schade aan je gehoor. Met de Loop Earplugs filter je gemakkelijk vervelende geluiden weg, en waan je je in je eigen bubbel. En dat met een enorm stijlvol design.

Meer dan alleen oordopjes

In tegenstelling tot veel andere oordopjes op de markt, hebben de Loop Earplugs een minimalistisch en strak design. De cirkel die aan het dopje bevestigd zit, zorgt er niet alleen voor dat de dopjes gemakkelijk in- en uit te doen zijn, maar functioneert ook als accessoire. Bij het proberen ervan viel direct op dat de Loop Earplugs een outfit zo naar een hoger niveau kunnen tillen. Zo gemaakt dat ze bij iedereen passen, zijn er verschillende finishes beschikbaar. Van metalen zoals zilver en goud – zodat ze bij al je sieraden passen – tot hippe kleuren als ‘Zen White’ en ‘Soul Bordeaux’. Voor ieder wat wils dus. Extra leuk is natuurlijk om zo nu en dan met een paar van je favoriete stijlen af te wisselen, voor de variatie.

Minimalistisch, strak en noise cancelling: de Loop Earplugs maken van alledaagse momenten een rustmoment

Jouw leven op jouw volume

Of je de oordopjes nou voor (lange) reizen gebruikt, voor een betere nachtrust, wat quality time met je kids, tegen irritante dagelijkse geluiden of voor wat extra focus: het grote voordeel aan de Loop Earplugs is dat je jouw leven kan leiden op jouw gekozen volume. Bovendien is het prettig dat het gehoorschade kan limiteren. Dat maakt het ook fijn voor een weekendje op een festival of een concert in de avond. Je hoort muziek en gesprekken namelijk gewoon goed, terwijl al het achtergrondruis wegvalt.

Lees ook:  Duurzaam X Passie, meet het Perla Future Coffee Project

Bijzondere technologie

En dat wordt medemogelijk gemaakt door de technologie. Bij de Loop Experience, bijvoorbeeld, is het akoestisch kanaal gecombineerd met mesh, waardoor het omgevingsgeluid met maar liefst 18dB vermindert (tterwijl je elkaar wel blijft verstaan). Wil je liever nog meer rust? Dan zit je met de Loop Quiet goed: geluiden van de omgeving worden gedempt tot 27dB. De materialen creëren een gevoel van comfort: met opties in flexibele siliconen en traagschuim, zitten ze altijd goed.

Kortom: de Loop Earplugs zijn zoals geen enkele andere oordopjes die we eerder hebben gezien. Wij raden ze aan!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy