Deze moderne kroonluchter is dé lamp van 2022

Deze moderne kroonluchter is dé lamp van 2022

Enkele maanden verder in 2022, zien wij een enorme trend in moderne kroonluchters onder kopers. En dat is niet voor niets, want zoals de naam al zegt is het modern: nieuw, van deze tijd, aldus volgens de laatste trends. En daarbij: de moderne kroonluchter kan door haar design vrijwel in iedere kamer gemonteerd worden. Van slaapkamer tot woonkamer; het kan allemaal!

Moderne kroonluchters

Onder de categorie van moderne kroonluchters, zijn de moderne hanglampen razend populair. Moderne hanglampen worden vaak in verband gebracht met strakke lijnen. Echter niets is minder waar: modern uit zich ook in wat meer rondere vormen, krullen, plooitjes of andere fantasietjes. Er bestaat dus veel keuze in het aanbod van deze lampen. En ongeacht het design, een hanglamp voegt meteen iets toe aan uw ruimte. Het hangt aan het plafond en trekt bij binnenkomst meteen de aandacht.

De juiste fit

Misschien vanzelfsprekend, maar moderne hanglampen passen uitstekend in een modern interieur. Laat je hierdoor echter niet uit het veld slaan. De moderne hanglamp is ook een goede fit met vele andere interieurstijlen. Creëer je eigen stijl door in je gehele woning dezelfde look aan te houden of kies gewoon wat jij mooi vindt; alles kan, doe eens gek, want waarom ook niet?

Uitgelicht in deze blog

Een mengelmoes van rustieke kleuren en organische vormen. De moderne hanglamp met acht lichtpunten; heb je deze lamp al een keer zien hangen? Door haar organische vormen, meerdere kleuren en lampenkappen ontstaat een dynamisch effect. Een moderne look die ook nog eens on-trend is. Deze lamp is onmisbaar voor bij jou thuis.

Lees ook:  De eerlijke bedgeheimen van Yumeko

Wat is jouw mening over deze moderne hanglamp? Vormt deze lamp wellicht een goed accent in uw interieur? Of heeft een ander moderne kroonluchter uw voorkeur? Wij van HPV Lumière Classique zijn benieuwd!

Foto header via iStock, credits: Scovad

0 comments on “Deze moderne kroonluchter is dé lamp van 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *