Alles wat je wilt weten over de nieuwe iPhone 14

Alles wat je wilt weten over de nieuwe iPhone 14

Apple fans kunnen niet wachten…. 7 september is het namelijk (hoogstwaarschijnlijk) zo ver en zal de nieuwe iPhone 14 onthuld worden. In 2007 werd de eerste iPhone op de markt gebracht en sindsdien weet Apple ons elk jaar weer te boeien met het nieuwste iPhone materiaal. Het is ook dankzij Apple dat we massaal aan de touchscreen zijn geraakt. En vergeet niet het installeren van apps. Ook iets dat uit hun hoge hoed werd getoverd. En nu dus alweer de 14e iPhone. De modellen volgen elkaar in rap tempo op.

En wat één van hun grote krachten is, is dat Apple maar een beperkt assortiment heeft. Denk maar eens na… de belangrijkste producten van Apple zijn op 1 hand te tellen. De iPhone, iPad, iPod en de Mac’s. Daardoor kunnen ze hun prijzen ook een stuk hoger leggen dan andere smartphone-makers. Ze weten toch wel dat Apple-fans het geld ervoor over hebben. Slim gedaan.

En, hoor jij bij de mensen die ieder jaar opnieuw de nieuwste versie aanschaft? Dan kan jij vast ook niet wachten totdat de iPhone 14 dan eindelijk in de winkel ligt. Dat is vaak zo’n anderhalve week na de lancering. Dit kan je in ieder geval verwachten, althans volgens de geruchten…

Vier modellen

Wat zeer waarschijnlijk is, is dat de iPhone 14 in vier verschillende modellen op de markt zal komen. Net als in het voorgaande jaar en het jaar daarvoor. Dat zijn dan het basismodel (iPhone 14), een xl versie van het basismodel (iPhone Max / Plus), een luxe model (iPhone 14 Pro) en een xl versie van de luxe versie (de iPhone 14 Pro Max).

Lees ook:  De nieuwe, circulaire én modulaire e-bike Roetz Life is er een voor op de wishlist!

De Notch, het materiaal en meer

Het hapje uit het scherm, oftewel de notch, is een veelbesproken design kenmerk van de iPhone. De verdeeldheid over dit hapje was groot. De nieuwste iPhone lijkt de notch niet meer te hebben. Verder is de materiaalkeuze anders dan voorgaande materialen. De behuizing zal volgens de geruchten van titanium zijn, wat lichter en luxer zal ogen. Naar verluidt zal de camera ook nog meer opvallen. Met name door de grootte. Daarnaast zijn er verbeteringen op het gebied van de batterijduur en het werkgeheugen. Wat natuurlijk altijd fijn is. Qua kleuren en uitvoeringen is het nog behoorlijk koffiedik kijken. Maar kleuren als zwart, rood, goud, wit en paars zullen mogelijk tot het palet behoren.

Wat gaat dat kosten?

Tja, voor een nieuwe iPhone moet je toch wel in de buidel tasten. Basisprijzen zullen rond de 1000 Euro liggen. Waarbij de meest luxe uitvoering (de Pro Max) waarschijnlijk de 1400 Euro aan zal tikken. En dan heb je waarschijnlijk nog niet de versie met de meeste opslag, vaak toch wel wenselijk. Maar goed, schaf je er een aan, dan heb je ook wat!

En nu, nu is het afwachten. Want tot aan 7 september zullen het echt alleen maar geruchten zijn die de ronde doen over de nieuwste iPhone. Een flinke dosis geduld is dus wel gewenst. Aftellen dus maar…

Illustratie header via iStock, credits: VectorFun

0 comments on “Alles wat je wilt weten over de nieuwe iPhone 14

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *