5 workout essentials die je nodig hebt in je sporttas

by Redactie

In vorm blijven is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar niets vervelender dan naar de sportschool gaan en beseffen dat je iets niet hebt meegenomen. We hebben hier een lijstje samengesteld met 5 items die je altijd in je tas moet hebben om je workout veel aangenamer zullen maken!

Hoofdtelefoon

Ja, in de sportschool wordt vaak muziek gedraaid, maar niets maakt je workout beter dan een zorgvuldig samengestelde afspeellijst en niets is erger dan je koptelefoon thuis te vergeten. Stop er dus eentje in je tas, dan hoef je nooit meer zo af te zien.

Herbruikbare waterfles

Water is van vitaal belang voor ons lichaam, vooral bij het sporten, want je wilt niet uitgedroogd zijn, en ja, die kleine flesjes zijn handig. Maar een klein flesje is niet genoeg en als je een plastic flesje bijvult, kunnen er chemicaliën in je water terechtkomen. Investeer dus in een leuke herbruikbare waterfles en vul die gewoon bij in de sportschool.

Handdoek

Wij kunnen je garanderen dat niemand van zweterige fitnessapparatuur houdt. Het is niet hygiënisch en niet erg attent voor andere mensen, dus pak een handdoek mee en leg die altijd op de apparatuur voordat je hem gebruikt. Laat geen plas zweet achter voor de anderen.

Droogshampoo

Als je echt haast hebt of gewoon liever thuis zelf doucht, neem dan een flesje droogshampoo mee. Het is perfect voor een snelle touch-up! Zo week je snel al het zweet op en krijgt je die frisse look weer terug.

Stijlvol en beschermend telefoonhoesje

Zoals we net zeiden, is trainen geen pretje zonder de juiste muziek. En als je van multitasken houdt, kijk je waarschijnlijk een leuke serie terwijl je hardloopt, maar één verkeerde beweging en je telefoon kan op de grond vallen. Je kunt je maar beter goed voorbereiden en hem in een beschermend telefoonhoesje steken. En met een stijlvol hoesje maak je een betere selfie in die grote spiegels die ze in de sportschool hebben.

Lees ook:  Running and raving on clouds, een top experience met sportmerk On

Foto header via iStock, credits: Ridofranz

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy