4 x musthave Xiaomi gadgets voor op de vakantie (+ winactie)

4 x musthave Xiaomi gadgets voor op de vakantie (+ winactie)

Handige gadgets voor tijdens je vakantie, wij zijn er fan van. Helemaal als ze er ook nog eens stylish uitzien. Wij tippen de volgende Xiaomi gadgets:

De Xiaomi Watch S1 Active

Deze lifestyle watch is echt een must voor de sportievelingen onder ons. Het frame is beschikbaar in drie kleuren en de band in zes kleuren. De Watch S1 Active 117 bevat verschillende fitnessmodi en is te koppelen aan Strava en Apple Health-apps.  Daarnaast monitort hij onder andere de gezondheid en de slaapcyclus en kun je er ook nog contactloos mee betalen (handig!).

Xiaomi Watch S1 Active is beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 199 euro

DE Mi Smart Air Fryer 3.5L

Liefde gaat door de maag. Zowel bij snackliefhebbers als bij bijvoorbeeld wielrenners. De Mi Smart Air Fryer 3,5L is wat dat betreft van alle markten thuis. Dit apparaat is ideaal voor ontdooien en bakken. En is tevens een gezond alternatief voor conventionele kookmethodes zoals frituren en bakken in een pan. De airfryer heeft een breed scala aan temperatuurinstellingen die variëren van 40°C tot 200°C en heeft slimme functies zoals het bedienen van de airfryer op afstand via Google Assistant en Amazon Alexa.

De Mi Smart Air Fryer 3.5L is te koop bij o.a. MediaMarkt en bol.com voor een adviesprijs vanaf € 129,99.

De Xiaomi 12 Pro

Ben jij niet de beste in Insta-worthy foto’s maken? Met de Xiaomi 12 Pro heb je een hypermoderne videostudio en entertainment-krachtpatser in handen. Deze smartphone garandeert opnames van studiokwaliteit ongeacht het scenario. Kiekjes van je droomauto? Geen probleem. Foto’s van een spannende voetbalwedstrijd? No stress. De mooiste herinneringen van je kinderen? Absolutely! En natuurlijk ideaal voor op vakantie…..

Lees ook:  Hoe crypto art de digitale kunstwereld verandert (met miljoenen aan euro’s)

Xiaomi 12 Pro is verkrijgbaar in twee varianten, 8GB+256GB, 12GB+256GB, en is beschikbaar vanaf 1099 euro.

De Xiaomi Draagbare Elektrische Luchtcompressor

Deze alleskunner heeft binnen no-time je fiets- scooter-, motor- of autoband, maar bijvoorbeeld ook je basketbal of luchtbed, weer opgepompt. Met deze handige gadget kan je je autobanden tot wel 8 keer bijvullen op één acculading. En door het compacte formaat past hij in bijna elke zak of tas. Handig tijdens de vakantie of een mountainbiketocht.

De Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1s is te koop voor een adviesprijs vanaf €40. En wij mogen er één weggeven! Kijk daarvoor snel op onze Instagram-pagina!

0 comments on “4 x musthave Xiaomi gadgets voor op de vakantie (+ winactie)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *