Review On Cloudrunner, een topcombinatie van comfort en support

by Petrick de Koning

Dit jaargetijde is echt mijn favoriete periode om te rennen. Niet te warm en ook niet te koud. Ideaal dus om het hardlopen weer op te pakken. Waar je dan niet op zit te wachten is een blessure. Daarom is het zaak dat je schoenen kiest die bij je lijf, loopstijl en niveau passen. Het nieuwe Cloudrunner model van het Zwitserse sportmerk On helpt je perfect op weg. Dat is in ieder geval wat beloofd wordt. Maar is dat ook zo? Tijd om ze aan te trekken en op pad te gaan.

Review On Cloudrunner, een topcombinatie van comfort en support

Lange tijd dacht ik dat stabiliteit vóór comfort ging. In mijn hoofd konden schoenen die zitten als pantoffels niet voldoende steun bieden. Nou geloof me, het kan wel. De Cloudrunner combineert comfort met ruim voldoende ondersteuning. Zeker als je het hardlopen net (weer) oppakt wil je geen pijnlijke voeten of gewrichten. En dat hoeft ook zeker niet.

Benut je energie optimaal

Het comfort wordt grotendeels bepaald door het Speedboard direct onder je voet. Dit geeft je extra stabiliteit. Als je voet landt, absorbeert het Speedboard® de energie-impact, die vervolgens weer losgelaten wordt bij het vertrek. Op die manier ben je verzekerd van een vloeiende beweging. In combinatie met de CloudTech demping ren je gegarandeerd heel soepel. De typische On luchtpockets of clouds waar de zool uit bestaan, passen zich perfect aan aan je loopbeweging. Zowel bij het neerkomen als bij het afzetten. Op die manier krijgen je voeten en gewrichten nooit onverwachte klappen en benut je alle energie optimaal.

Lees ook:  De Adidas ULTRABoostX hardloopschoen, ladies only!

Lekker ademen

Comfort en stabiliteit zitten dus wel goed. Wat je echter ook niet wilt, zijn oververhitte voeten. Ook daar heeft On een list voor verzonnen. Het bovenwerk van de schoen bestaat uit luchtig mesh materiaal die je voeten ook tijdens langere training voldoende laten ademen. Extra mooi meegenomen is dat de gloednieuwe Cloudrunner voor meer dan 30 procent uit gerecycled materiaal bestaat. Bovendien is ruim 90 procent van het polyester hergebruikt. Dat geeft je dus sowieso een lekkerder gevoel als je de natuur in trekt. Ik heb de smaak weer flink te pakken, trek jij ook je (On Cloudrunner) schoenen weer aan? Happy runnings!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy