Ik maak een roadtrip en ik neem mee: de Citroën C3 Aircross

by Redactie

Met wat vrienden de weg op, op zoek naar avontuur: voor velen is het dé ideale vakantie. Maar voordat de reis gepland kan worden, is het belangrijk om toch eerst de juiste auto te vinden – anders kom je er niet. Wie de weg opgaat wil dan ook een betrouwbare auto met genoeg opbergruimte die praktisch is ingericht. Zodat je al je camping gear, koelboxen, kleding en snacks kwijt kunt. En natuurlijk: het moet hartstikke comfortabel rijden én zitten. Zodat zowel de bestuurder als degene die de leiding heeft over de aux kabel niet uren mopperend naast elkaar hoeven door te brengen.

Actieve lifestyle met de C3 Aircross

Wie aan comfort denkt, denkt al gauw aan Citroën. De nieuwe C3 Aircross is dan ook bij uitstek een auto om mee op pad te gaan, hoe ruw dat pad ook zal zijn. Het model is niet alleen ingericht met een Advanced Comfort-programma – vooral de stoelen van 15 mm dik schuimmateriaal maken lang reizen erg prettig – maar is ook gemaakt voor een actieve lifestyle. Onverharde paden zijn geen enkel probleem door de Grip Control met Hill Descent Assist.

In geval van nood

Zelfs de meest ervaren roadtrippers zitten wel eens met (auto)pech. Bij een ongeval, biedt de C3 Aircross handige technologische snufjes waardoor je nooit lang in de problemen zal zitten. Bij een zware aanrijding worden de hulpdiensten bijvoorbeeld automatisch opgeroepen. Bij kleinere ongelukken gebeurt dat met één simpele druk op de SOS-toets. En dit kan dag en nacht, 7 dagen per week, zonder extra kosten.

Lees ook:  Beach trend: de roundie

Ook met de kids

De Citroën C3 Aircross is overigens niet alleen weggelegd voor een stel vrienden, maar ook voor het hele gezin. Op weg met de kids klinkt voor de een als een droom, voor de ander als een nachtmerrie. Het succes van een vakantie, met de jongsten op de achterbank, kan inderdaad van veel factoren afhangen. Misschien zit het weer niet mee, is de batterij van de Nintendo niet opgeladen of heeft er iemand last van wagenziekte. Aan die onvoorspelbaarheid is helaas niets te doen. Maar één ding is zeker: een goede auto maakt al het verschil.

De laadvloer is groot en flexibel waardoor je snel en makkelijk zware spullen in de auto sjouwt. Zo past er altijd genoeg in en hoef je niet te erg op te zien tegen het meebrengen van alle benodigdheden voor de kids (knuffels, melkflesjes, vermaak, babydoekjes…). Bovendien, als de kleintjes moe zijn, zullen ze rustig blijven slapen. Zélfs als je over ruwe terreinen rijdt. Hobbels, drempels en een steenachtige grond worden namelijk allemaal weg gefilterd.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy