Deze nieuwe hard seltzer is hét zomerdrankje van dit jaar

Deze nieuwe hard seltzer is hét zomerdrankje van dit jaar

Een combinatie van bruisend water, de smaak van limoen én tequila. Met het nieuwe drankje: Desperados Alcoholic Sparkling Water stapt Desperados in de wereld van hard seltzer. Dit drankje is door de frisse smaak een top feest- en festivalbudd. En mooi; het bevat weinig toegevoegde suikers.

Met de introductie voegt Desperados iets nieuws toe aan het bestaande portfolio en biedt het liefhebbers nog meer variatie. Desperados seltzer bestaat uit bruisend water met een twist van limoen en tequila (4.5% ABV). Dit verfrissende drankje bevat slechts 99 calorieën per 33cl blikje. Dat maakt het de perfecte keuze tijdens een avond uit of een zomerse festivaldag.

Op zoek naar nieuwe belevingen en tegelijkertijd volop genieten

Desperados Seltzer is gemaakt voor diegenen die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen en hun grenzen durven te verleggen. En laat dat nu precies samengaan met de generatie consumenten die verlangen naar spanning en nieuwe belevingen met beide handen aangrijpen. De hard seltzer van Desperados is een mooie aanvulling op de huidige bieren van het drankmerk. Of je voorkeur nu uitgaat naar een biertje of een verfrissende seltzer: Desperados biedt verschillende opties om op elk moment volop te genieten.

Verkrijgbaarheid

Desperados seltzer is in Nederland verkrijgbaar bij Jumbo, Plus, Albert Heijn en ook bij grote flitsbezorgers zoals Zapp. De adviesprijs van het 4-pack blik (4x33cl) is €7,92 en voor het losse 33cl blik is dat €1,98. Daarnaast is het product ook beschikbaar in de horeca.

Lees ook:  3 x foodpairing recepten met Chaudfontaine Fusion

0 comments on “Deze nieuwe hard seltzer is hét zomerdrankje van dit jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *